朗狗仔突然又想同人玩尊重?

340 回覆
858 Like 265 Dislike
樓主戰鬥力高到
朗狗仔不願面對
講得好!靠媒體同埋公關吹出嚟嘅球玉,真係得啖笑!生涯大部分時間都係埋門等隊友傳波靠執死雞入波,仲妄想同美斯世一playmaker比,終於喺世界盃現晒形!

世界盃淘汰賽0入波0助攻,仲成日話係咩大場面球員,笑死人!
係㗎而家係得美斯咪認為唔係手球
講啦 女人咁玩暗串做咩
事實你都唔會理
咪比機會你作囉
啲咩心態、眼神笑撚死人
心態好架
心情唔好可以走場可以打細路
其實你哋覺唔覺得自己好失敗呢
好好地地睇吓波,搞到日日兩邊上網駡戰
屌話知你兩個球王邊個贏吖
批評美斯就話人朗狗,批評C朗就話人美斯狗
搞撚到連登連正常討論空間都冇撚埋
唔通可以出街同人講支持邊個然後打飛機咩
又叫人死全家又叫人空難有冇覺得少少無聊
咩冇入球啊 唔係claim左隊友嗰粒咩
你咁撚公道就唔好拉埋我講
我幾時有叫人空難叫人死全家
連登正常討論空間
我對你班朗狗仔洗撚理性
你話你唔係朗狗仔?
你邏輯同d朗狗仔一鳩樣
你都證明唔到自己係唔係朗狗仔啦
你浪費時間同我講d證明唔到既野做咩
依家淨係可以捉住張黃牌黎講仲要之後美斯同球證投訴兩句都食咗張黃 你呢球手球咪俾黃囉 之後投訴你睇下球證敢唔敢兩黃一紅
美斯比朗狗仔jer時你有冇咁挺身而出呀公道伯
小朋友真係小朋友
淪落到喺度自己打飛機自high
你呢種老屈人嘅心態怪唔得知香港政壇咁失敗啦
搞到明明對美斯冇壞印象嘅人都因為你呢班濕鳩球迷討厭佢
朗狗仔成日扮撚哂中立
朗狗仔抽美斯水你有無屌佢地呀
抽水都唔敢易
你仲撚失敗
朗狗仔抽水時你屌左未呀
中立
無啦啦講咩政壇
你為香港做左咩呀on9仔
屌鳩美斯迷幫到香港?
Candy
無論講邊邊都好講一句就會俾人追住
點敢討論啊師傅
香港政壇都吹埋 邊夠你屈人勁呀
明明陣係屌一邊
扮乜鳩幫一邊都被屌
懶中立朗狗仔
我意思即係比如好似香港政壇一樣人哋明明唔係嗰個光譜但係就焗鳩人密碼係嗰個光譜一樣
你當初冇挺身而出 今日就唔好扮中立公道伯啦
真係笑大人個口
高登到而家20鳩幾年個名都冇撚改過撐邊個唔讚邊個search吓都知啦傻仔
慢慢屈我冇所謂
咁你咁多年屌左朗狗仔抽水未
難得今日屌我抽水
唔通我得罪你
仲有 我幾時話要正常討論
我就係打落水狗
就係恥笑
唔似得d垃圾扮中立
美斯14年輸咗無喊,仲去恭喜gotze同佢影埋相。呢條球玉平時唔係好撚堅毅嘅咩?作為隊長唔幫手安慰隊友同埋多謝啲fans,仲即刻行番入去更衣室,呢啲所謂堅毅真係笑話。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞