Elon Musk爆料 3:政府指令twitter ban trump同掩飾民主黨選舉舞弊

170 回覆
140 Like 15 Dislike
民主黨撐烏克蘭?
開戰之前條老人痴呆不停放風話美國唔會出兵引俄佬出手
民主黨只係當烏克蘭人係棋子
利用佢地同俄佬打代理人戰爭
去咗清潔工個post嗰邊圍爐中
學晒中共嗰套 嗜權如命 乜都先分敵我 跟住where 爛面鬥餐死 同以前民主共和兩黨輪流玩吓 輸咗唔駛死 係差天共地嘅玩法
呢度唔熱鬧…都知咩事啦
條友呢D時候梗係唔見左

阿侵一有條鼻毛出左事, 佢又會出返黎.....
關於撐香港同反支那議題
兩黨國會議員
民主黨講嘅就勤力出post
共和黨講嘅就刻意淡化
甚至特登唔講共和黨三隻字

左派話民主黨冇選舉舞弊架 民主黨真係民主架
唔準你話佢權力過大 姐係話佢獨裁打壓異見姐
其實唔同嘅, deep state係針對公務員, 公務員唔會選出黎, 只有總統同議員先會

好似FBI上上下下咁, 佢地一做幾十年, 又唔係靠選舉, 向選民負責上台的, 佢地背後做野只係為自己同自己班friends

deep states唔係今日講, 100年前美國當年總統已經講, 呢個先係美國最大問題
同蔡英文民進黨一鳩樣
係, 因為一個地方無民選, 其實係無deep state, 因為全部人都係deep state

deep state就係國中之國, 係講一個政府無可能全部係民選

但獨裁國家根本無一部份係民選, 所以即係話整個國家都係deep state, 無需要細分了, 共產黨本身就係國中之國, 共產黨係中國內部的話事人
寫啲扑街法例 迫spacex 分享回收技術 以前government procurement 有咁嘅做法 intel x86 instruction set 就係咁出現多家供應商
成日扮撐youngkin desantis之後撐dem
我識有條友一口咬定話世界係有組織控制,一定唔係普通商家佬幕後控制咁簡單,控制全世界組織
對得多呢類白卡佬頭都痛撚埋
果班國際線咪一鳩樣
叫香港人唔好all in GOP
自己就all in Dems
明明19年撐香港最大力既係Ted Curz同Marco Rubio
冇用嫁
GOP出邊個都會比班左癌抹黑成為第2個Trump
就好似依家Elon Musk咁
唔明點解有班on9會覺得民煮黨係正義
係囉
Tesla同Space X咁大間公司run左咁多年冇事冇幹
就係Twitter特別多新聞
然後班左癌又圍爐話Spaceship man Bad

deep state點會係假
特別係中文既內容講到神神化化
天災人禍單單都話deep state出手
講到聽日落唔落雨都關deep state事咁
弱智都唔想睇

deep state就一定有
但冇咁大影響力 地震又話關事囉
呢個真係癲
仲有一樣嘢
成日9撐bipartisan
moderate係掂就唔會有 maga 同 左膠
其實UFO界成日都講
當有一單真既UFO事件
政府就會掉100單假既出黎玩鳩件事
久而久之就冇人會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞