Elon Musk爆料 3:政府指令twitter ban trump同掩飾民主黨選舉舞弊

170 回覆
140 Like 15 Dislike
係囉,好似白宮咁講,一切都係 twitter 這間私人公司嘅決定,你一係病過阿嬌,一係就係 dems 粉;第二間公司爆出來啦,又係一鳩樣方法
kingmaker 唔係咁玩,咁一句 kingmaker ,上至老毛,下至馬杜洛都冇問題啦
民主黨同敗登仲想打橫黎行
之前仲想參議院剪布
好彩Kyrsten Sinema 同 Manchin阻止到
Elon依家仲要講明自己唔會自殺
負皮創新高
奶完共產 奶共和
侵侵
因為deep state唔係特朗普
其實所謂deep state, 就係華爾街+兩黨+IT巨頭既聯盟,
無咩deep唔deep state, 你係睇得到, 知道佢地係邊個.
平時你唔會察覺有咩特別, 之不過特朗普同時成為三者敵人,
所以先會顯現出黎.
我正正想咁講
當然佢而家爆大獲都係食花生咁睇

但啲人笑撚到好似第一日知政治咁撚黑
同當年啲左報拎右翼啲黑料係度大造文章一樣
定真係覺得生意佬為正義而戰
Elon musk真係好癲
但係佢又換個大陸人做Tesla ceo
入嚟想睇班左癌民煮燈粉點駁
佢本身都肯定係被強國勢力附身果種嚟
相信抄狗已經玩左廿年以上
911前已經係活躍果種
Ban 鳩佢為啖氣spacex 幫政府慳咁多錢,真係好難玩
佢直頭出埋不自殺聲明
本身deep state只不過簡稱背後嘅利益團體
係啲玩膠佬係咁鳩噏Illuminati 玩爛咗隻字
所謂認知作戰就係咁
兩黨共識啦
侵派其實好少人
侵搞到有錢佬利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞