[道歉]話自已六寸就系呢D

69 回覆
5 Like 153 Dislike
[img][/img]

大家好我係大家所聲稱嘅六寸肥仔.初到連登請多多指教.如果有最近有追開post嘅應該都對我起底起到七七八八, 對我亦都唔陌生. 首先我要對我女朋友出咗個post而對Terry兄或其他巴打絲打所構成嘅一切傷害而深表抱歉.讀獸醫呢一課係時間同精神上嘅壓力都非常之大, 統計學表示獸醫自殺比例比其他主流行業高四倍,我哋要讀六種主要動物再加上奇珍異獸, 病菌病毒寄生蟲, 各種病變同埋手術技巧檢查技巧睇心電圖超聲波加埋多到讀唔晒, 再加埋啲出題禽獸一般嘅Professor, 面對着每個sem 幾百個鐘嘅lecture content,要pass到嘅話每日都冇乜時間精力去放鬆. 本人都因為皮質醇高所以開始曾磅同出暗蒼. 上連登不嬲係我女朋友減壓嘅方式,因為壓力太高而出post過咗火位, 本人深感我冇盡足身為男朋友嘅責任, 我在此再一次向大家道歉. 本人有幸出生於小康之家,生活比其他冇咁好命命嘅朋友過得容易, 為此屋企人細個放我喺屋村小學等我唔好太離地,之前都有打散工同喺香港讀U嗰陣亦識到草根嘅朋友.由每日為柴米油鹽醋煩惱到知識改變命運,魚躍龍門嘅都有認識過。聽完佢哋嘅故事後不禁想, 連我都成日覺得生活煩惱多,亦都覺得唔容易, 對大家無咁好機遇響香港地呢個人比機會多嘅高壓煲生活而付出嘅努力同所受嘅氣同委屈易深表敬重. 我對terry兄所講嘅 :總會有一日有人欣賞你: 係真心嘅, 因為我以前都有經歷過求而不得嘅階段, 我講呢句係想共勉之, 而果句:只不過唔係今日: 係因為佢同緊我女朋友講嘢而唔係其他嘅單身女仔. 香港身為第一世界,生活水平同物價都高, 導致無論男女都眼角高, 搵唔到自己心中嘅理想人選乃無可奈何亦, 在此我只希望咁多位巴打絲打無論出生條件或者際遇都有朝一日搵到屬於自己嘅另一半或者自己過得開心有意義嘅生活方式.

對於我女朋友過咗火嘅言行, 我覺得大家都係23對染色體,本應平等無分貴賤, 大家亦都努力工作過生活過, 唔應該因為一名二運三風水嘅原因去嘲笑同自己唔同嘅人. 雖然寸人係連登嘅風氣, 亦係大家嘅減壓同消遣方式, 小弟理應入鄉隨俗,但係有樣嘢我覺得不吐不快, 正所謂don't hate the player hate the game, 大家都只係香港高壓嘅生活同社會制度嘅受害者. 憎人串人食花生攞嚟調劑生活就算, 唔好用佢來做生活嘅主旨. 君子要自強不息. 做人態度正面,自然會有進步. 本來唔屬於自己嘅機遇亦可以有朝一日掌握係自己手中. 我睇到呢串post 由尋日唔開心到今日一笑置之而reg acct再出post亦係做緊我認為係啱嘅野.我已經叫咗我女朋友deactivate 個account, 而專心係眼前嘅生活.佢份人細路女唔識死, 對動力非常之有愛心。讀獸醫鍾意動物多個人嘅都唔少,而家佢已經學咗個教訓, 在此我再一次為我女朋友嘅行為道歉,亦希望唔好留下太大嘅芥蒂, 正所謂風水輪流轉,得饒人處且饒人, 小弟響度再一次向大家道歉.大家笑完就算, 因為每個人嘅生命都有比笑尻三唔識七嘅陌生人更重要嘅嘢做。如果尋日嘅你努力今日唔屬於你嘅機會可能已經係你嘅, 正如今日嘅你努力原本唔屬於你嘅機會喺明日亦會掌握於你手中。

好啦,肥仔噚氣完啦, 大家心中有啲咩野想做就鼓起勇氣去做啦, 唔好係老左嗰陣心中留下遺憾。

六寸肥仔 於7月16日上
我屌柒你,排下板啦拔尖
成段野我睇唔到你有邊句係有誠意喎
句句都同你個女朋友一樣字裏奸
Btw睇死人
拔尖?
分段都唔撚識
原來係智障
早知今日。何必
系你老母咩
6寸兄
你話自己壓力大
大把人大壓力過你 我又唔信醫生律師老師無你咁大壓力
唔通個d人又周圍撩人嗌交?
根本就係你同你條女個格賤先會咁做
你條女個格係點大家一清二楚啦
你係驚無西屌先硬食唔分手姐 有無講錯你?
好意思講咩dont hate the player

你條撚屌以為人地仇富?係因為你女友公審人在先咋傻閪

拔尖?睇過?睇過?你女友讀vet 大壓力又關我撚事咩?

做人咁撚自我中心真係好傻閪,人地唔妥你行為又以為人地葡萄你既生活

只係因為上天拎走你2個既外表,先至比返另一d 野你咋 仲話乜柒一笑置之,個心就好在意要上黎攞返咋沙
Pish
Pish
系你老母咩
你識唔識㩒enter?
六寸圖?
屌你老母打到長篇大論把撚咩你估考會考拔尖呀?
Dont hate the player
你地讀書既野冇人想知呀屌你老母
屌你老母道歉就道歉啦
仲夠撚膽死說教
宜家係你地理虧啊
其實樓豬係咪其他人扮,想大家更加憎條八達通港女
連登傳統 要證明自己
自拍+id名
仲話入鄉隨俗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞