如果四刃生存到會點樣影響千年血戰

78 回覆
1 Like 11 Dislike
對滅卻師有針對性 不過我都唔覺可以變特記
二段四刃應該勁過三刃
一早比茶渡ntr左
認真烏織算半官配啦
一織反而唔太得民心 (多數人撐一露啩)
諗起都嬲
咁難得3、6都手下留情冇死到,好心俾多少少戲份
動畫可能補戲
其實烏爾奇奧拉喺嗰時死喺一護手上算係對個角色嘅昇華
反而如果佢唔死的話fans雖然開心但的確都驚佢俾久保投閒置散 (分分鐘仲要同一護爭女,可能唔係久保原意)
新新舊舊咁多登場人物,根本千年血戰篇完全唔夠篇幅寫好晒咁多個角色
係先好有嘅話大把人想睇
我咩都唔知 比我係友哈就一定屌撚死3刃
同埋就算佢喺千年血戰同滅卻師打,都應該冇足夠篇幅描述佢
認同 呢個Po都係想像下 好似what if咁
久保採訪話佢好詳細involved 喺動畫到 會加啲漫畫畫唔到嘅戰鬥
友哈活動時間有限屌唔到全日
一直覺得一露係戰友only
應該又係等動畫可能加戲
我都唔覺佢哋有嘢 可能原創劇情定劇場版有啲暗示
但一護同織姬個感情著墨都好不足
咁又唔會 人氣高太多
有 特記戰力好似係睇未知數
佢二段歸刃可以算係
都係唔覺得夠威脅友哈反而諗緊佢唔死會唔會讓其他在生嘅破面嘗試解開二段歸刃 之前睇Kubo klub久保話6刃係有可能突破二段的
我估係人氣唔夠令佢突破
真係唔奇,動畫出左幾集已經補左好多場戲
今次動畫暫時嚟講都有今生未有來世住架啦,久保本人當然參與得愈多愈好,宜家佢老人家又冇新作,應該大把時間全力協力製作好部動畫
係戰友,不過佢真係好關心露琪亞,同佢兩個性格其實係幾夾嘅,只係久保冇刻意將佢兩個向情侶個方向寫,有心寫又另一件事
難題:想久保畫地獄篇定協力動畫
一護同織姬個感情著墨都好不足
同意呢個先重點!織姬鍾意一護係出晒面,一護都出盡力保護佢但其實feel唔到佢對織姬有其他諗法,結果ending一嚟就結婚 (織姬喺血戰篇戲份又係好有限)
火影都有出個the last講返 死神係咪出返個小說定劇場版講啲情侶會更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞