HIBOR 又升 (2)

975 回覆
22 Like 3 Dislike
Rates as at 11.15 a.m. Hong Kong Time on 30/1/2023.
Maturity HKD Interest
Settlement Rate

Overnight 1.30000
1 Week 1.93048
2 Weeks 2.36054
1 Month 2.77149
2 Months 3.35881
3 Months 3.69441
6 Months 4.19113
12 Months 4.70696
快落1.8以下
希望啦
屌你老母又加息啦傻西
開撚到單未呀 開唔撚到點幫你老母執骨呀
上到6再講 垃圾死啞仔 屌晒你全家
開你老母單依家 定你全家都死撚晒丫 垃圾過街老鼠
你個腦有無撚用過丫 咁多日都無新嘅野講?
由高位跌左兩厘幾 條傻淡都仲可以拎加息嚟打飛機
打銀行香港及大灣區金融市場主管曾繼志相信,今年本港銀行的最優惠利率料維持不變,理據是美國加息周期步入尾聲,估計本周美國將再加息一次0.25厘,聯邦基金利率已近見頂,下半年甚至有機會開始掉頭減息,因此港銀有條件不需跟隨美國加息。

他相信港銀會等到明年年中,才會有減息機會。估計是直到明年年中,美國累計掉頭減息幅度達1厘左右後,港銀會有條件開始下調P息。

Rates as at 11.15 a.m. Hong Kong Time on 31/1/2023.

Overnight 1.49548
1 Week 1.92310
2 Weeks 2.34720
1 Month 2.70571
2 Months 3.32863
3 Months 3.67256
6 Months 4.15524
12 Months 4.69714
HKAB HKD Interest Settlement Rates

Rates as at 11.15 a.m. Hong Kong Time on 31/1/2023.

Overnight 1.49548
1 Week 1.92310
2 Weeks 2.34720
1 Month 2.70571
2 Months 3.32863
3 Months 3.67256
6 Months 4.15524
12 Months 4.69714
諗到有咩講未呀 屌你老母
應該差唔多跌完 港匯弱返晒
淨係屌你老母都夠啦
死啞仔 垃撚圾 懷疑你唔係無用腦 係直接無撚腦
條廢9好慘 日日睇住個H跌 日日比人call上黎bin 次次都係得一句話人AA
睇住條女比人ntr 只係識講屌你老母果啲毒撚
係 無第句 淨係望住個數字跌 咩都做唔到 我係佢就潛到地核算 升返先上水
好心條友柒左就潛 仲每日上嚟畀你撚
請問美國議息 如果加1/4厘息
HIBOR會唔會升返

或者美國加 香港唔跟
HIBOR又會唔會升?

啱啱申請咗H plan
Rates as at 11.15 a.m. Hong Kong Time on 1/2/2023.

Overnight 1.18107
1 Week 1.92232
2 Weeks 2.28321
1 Month 2.65667
2 Months 3.28833
3 Months 3.61821
6 Months 4.09816
12 Months 4.67994
就算跟唔跟都應該係俾緊cap
短期內冇分別
半年就穿4厘
夠鐘出黎比大家屌老母喇 死啞仔
又有得屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞