[I/A] Marvel Future Fight [91] 等咗咁耐 終於有X men更新

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
打和super啦好嗎
唔好為咗我個女傷和氣
唔怪得怪怪地,今日用im打近戰多馬慢左差唔多30秒

黎啦黎啦又撐
肯提出理據反駁未
駁唔到就叫人貼分,貼分可以代表咩,咁你又貼未
我話對課長個排名升幅無太大影響,因為佢地個個都會用
邊句我係寫左"北極星對課長冇用"
得個幾個回覆文盲可唔可以cap出黎睇睇
分你又唔CAP就叫人CAP
打稻草人失敗就開始想扭曲對話內容
柒頭搵又多樣野你自己要去駁啦
1.北極星點解只適合課長
2.北極星點解唔會對微課玩家打ABL有任何幫助
3.我邊段字係寫北極星對課長冇用, 課長唔駛用
駁啦柒頭
不過你又係會答唔會駁但又死撐
火雞又未升到
悶悶地撚下條傻鳩當推post
最鍾意撚d理晒虧打稻草人不成嘅傻鳩
你條女好難升
放心 冇諗過同條友嘈
係見佢不斷自我感覺良好要人駁佢 十足十啲搏存在感嘅賴醒毒撚咁

睇佢又吹到咁大 係想見識下佢ABL分數啫 不過又唔敢post不斷迴避
仲嘈緊
芝麻人明明就係大課長黎
點解要同佢嘈?我真係未見過芝娃娃吠獅子,隻獅子會吼返轉頭…
琴葛雷新制服好似好撚勁 T3 打贏T4 想即刻課出嚟用
而家pvp真係好撚難玩
最多威一個月 下個月就收皮
咁又無咁誇
Thanos gorr都威咗好耐
究竟Gor mighty 權威會唔會好過普通regen
有mighty 一定裝mighty先
有玩開佔領戰就唔怕咁快收皮嘅 可以打好耐 齋玩時間線就可能真係好快收皮
今日打第二場世王,但jean潛力都升咁慢
25%都無
類星體? 隻舊英?
如果你常用最好就買。因為佢呢隻用途都幾廣泛,係 所有能攻角色都有加90%。 你買完佢之後,你打機打快啲我等於間接慳到唔少時間。
PU街game 係成日偷改強度。 明明佢個新系統應該會令到我哋加攻,咁樣搞法反而難打咗
如果係北極星嘅話,咁攻擊加九成好少見,其實抵買。 無論攞佢配暴風女打紅劍癲佬,定係打配jean 應該都好強
北極星嗰兩個45%唔同,唔可以就咁加
鐳射眼就可以(好似係)
Might Regen同mighty 權威呢
卡有46%HP但都成日輸

柒到嘈完一個理據都講唔到
連最後個point都係靠老屈但一野俾我踢爆
開始想縮
就算出左GG, hulk, adam等等
thanos真係到呢家都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞