[I/A] Marvel Future Fight [91] 等咗咁耐 終於有X men更新

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我會等8周年至買
我依家先知:原來隻王未解鎖,就唔會入個POOL早知唔解鎖GORR
Update完係咪upgrade左隻梅菲?
Boss Fight難打咗
仲係9唔搭8唔敢反駁我
教埋你點樣答題
你要反駁我就要提出理據
1.北極星點解只適合課長
2.北極星點解唔會對微課玩家打ABL有任何幫助
我好樂意同正常人討論角色好唔好用,啱咩玩家
呢d先係有用內容
你答唔到就收皮唔出聲就得
對於一句都反駁唔到就想打稻草人,sorry對我無用
你係咁嘅水平我只能回你
一句講哂工具人邊有人嫌多
仲要有幣可以換Mega T2
只不過係岩唔岩新手就見人見智,有可能有更好選擇,畢竟xmen pve打得既都冇幾多個
d招幾型, 但好似都係工具人
https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/zexd0g/wbl_damage/

未知係bug定因為有conquer effect而改強WBL
用邊d組合
你用可以auto派遣中後段嘅組合去打
另外隊長同輸出角可以唔同,要set
幾月?
廢話就特別多 純文字就吹到上天 叫你比實際例子睇下就即刻縮 左兜右兜都唔敢post自己ABL分數

仲吹到上面話課長ac同微課/零課ac可以冇分別一樣喎

放心呢到冇人需要駁你,因為全程得你件9upper係到鳩up當秘笈
5月
無增傷技,得加攻
全部wbl都難打咗
以前可以秒9層gorr
宜家要揾攻略
屌原來萬聖Black Bolt咁撚勁好後悔
你唔係啱啱先買完鳳凰五人組?
我覺得兩件差唔多,好似啲招都係咁垃圾
我留返八周年先買
打pve最勁
課咁多抽卡都唔買
之前出大範圍技都冇出得咁密
依家後悔到仆街喇小左隻神角
ok
之後2月 我估又出康做世王 出得好密 點追高樓層
終於唔敢駁敗走啦
文盲睇錯駁錯嗲柒完一次就算
仲要係度左兜右兜好似講到自己就係幾千萬課長咁
自信心要幾低先要咁樣
好似係整體輸出都低左
打多媽都慢左
可能又有bug
自說自話黎講你條傻仔真係世一
自己講多錯多剩係識9up

你係有料就放左ABL分數上黎比人睇喇 洗靠把口抹黑人咩

睇下你上面堆偉論 重温下你幾弱智

實牙實齒話北極星對課長冇用喎
微課靠隻工具人北極星就打到ABL上6M喎

點知你條垃圾連每日打齊6M都唔得 就口響話咁樣係所有微課都打到ABL

原來你自己低標準 就套落其他人身上
BB係咪要t4先勁?
80lv感覺上同雷神差唔多
大家都係用rage clear content既時間都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞