[I/A] Marvel Future Fight [91] 等咗咁耐 終於有X men更新

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
連月卡都無課
有冇人更新完多左個仼叫agent training
咁你點玩到落去
買件制服等半價都要儲成個月
我都有,叫我打1-5,邊度打
我1-3之後就2-1
原來玩得個一日過6m 就學人叫玩到

人地課長講緊玩ABL突破千萬分啊 認清下差距先懶醒喇
除左jg 仲有咩制服好買
全pass
得jg有啲興趣但係又養唔起 唔買了
獨眼龍做隊長加85%攻
純加攻聊勝於無
d人咁快t4到嘅
同問 睇到解唔到好唔舒服
課金買pack咪得
多謝咁多位課長俾依隻game撐咗8年
仲有我每個月$28
基本上黑五同週年先買
同埋只買有用角或佔領強角skin
我玩兩個account,一個一早課到vip20一個無課
諗住睇下無課走到幾遠
點知同課金號一撚樣

gorr,knull,梅菲個d都升晒
黑五買埋雷神skin, 已經可以打五場gorr,奧創
t4左bw,hulk,bb,im, 下隻t4 thor或者火雞
舊時小隊mode 都可以auto留泛合金
係呢家abl有d日子打唔到高分
xmen個日仲用緊cable舊skin,藍反派用梅菲
只拎頭兩三個獎
你都仲未get到個point仲係要撐
當初個問題係話北極星只啱課長用,微課打唔到abl
我話微課都好啱用,可以過6M

你講個d廢話9唔塔8答緊d乜
課長打一千萬同幫助微課過6M玩到abl
你點上鋼上線拉到埋一齊黎駁咀
睇清楚先塔爹啦
你個說法即係有人講間法國餐廳肯定只啱有錢佬食
我話lunch都係百幾蚊都ok食到
你就衝出黎話有錢佬幾千萬年薪啊

認清下問先懶醒喇
睇落黑鳯凰都係適合pvp向,d強者全部都係輝煌權威/貪婪多
送類星體嗰個活動係咪未出
係到長編大論打廢話 死撑
錢都未出過嘅自稱零課玩家學人分析課長生態圈已經夠柒喇

仲係到死撐話微課會夠玩ABL呢個大坑
點知原來係用BB得一日貨仔上6M就大大聲賴係自己好勁咁話玩到

咁多廢話 不如你post下今日ABL分數比大家見識下先喇
潛力升得8%係咩玩法
https://thanosvibs.money/tier4

Native T2 升T4無想像要咁多資源

估計Native T3 上T4 先要2倍資源
https://www.youtube.com/watch?v=yPqHRTgilFw

個人覺得Jean Grey係做得最華麗嘅WBL

不過睇落幾難打

btw 唔夠BAM用就建議 唔好急開Jean Grey WBL
減少中Boss of the Day 機會
我lv1都打唔到
冇t3?
鐳射眼新制服買唔買好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞