有冇人支持坦克碌豬?

16 回覆
8 Like 49 Dislike
乜撚野坦克碌豬?!你玩膠定戇鳩?

係咪我哋爭取民主自由未成功,人哋就要失敗?係咪俾小粉紅笑兩笑,就連自己捍衞緊嘅野,都唔撚記得晒?

豬叫唔係覺醒吖嘛?傘運之前,我哋又有幾多percent唔係港豬?解封之後牆國人就會收皮?咁2019徹回收例後,香港人有冇收皮?冇,因為我哋清楚知道,what is the culprit of the problem! 難得牆內嚴密封控之下,都有人發聲,俾少少時間佢哋好冇?

澤連斯基講過,我哋可以斷電、冇屋,但Dignity同Freedom,係身為烏克蘭人不可劃缺嘅價值。我哋香港人體現緊嘅,又係啲乜野?如果淪落到要模仿小粉紅/五毛嗰種無恥下流、冷嘲熱諷嘅話,你仲憑啲乜野,去同世界講,自己係一個 香 港 人

你可以袖手旁觀,I totally respect that。但請唔好再講咩坦克碌豬,呢啲反人類道德嘅說話,唔該!
算吧啦 香港人都唔係革命既材料 搞搞下個個移民走哂
支持坦克碌豬
收檔啦,

最好永續清零, 將呢堆牛鬼蛇神永遠封印係潘多拉盒子入面

呢堆惡魔要出黎只會為害世界
有骨氣既一早已經死撚哂
你隻港豬
我講唔講坦克碌豬
結果都係坦克碌豬
兩者無關係
最好香港都跟埋封城
永續清零
我唔介意呀, 咪一齊封囉,你?
攬炒
首先人地係屌鳩你港獨台獨啦 屌你老母
只要中國人有民主,香港好大機會淪陷
我唔會犧牲自己換支那人嘅自由

如果希望中國人覺醒,就更加應該支持出動坦克,激起佢哋對中共獨裁政權嘅怨氣
正如19年有唔少香港人 係因為不滿港共暴力鎮壓而企出嚟
短視到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞