[DiuTV 全民造星IV] 遺珠討論區(241) Viu新節目《超識玩》有Yoyo同Alice!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
佢跳到咁都接受到
你當初就搵Val入女團啦
呢個唱仲超哂班
我睇果段50s跳唱 牙席明顯唱得好過trash添
佢根本0進步 畀人雪都唔自我增值下 抵佢死啦
Yolica唔係有人用,yo姐有一套下年出街,一套應該拍緊,牙席都有一套等出街,Alice 未有着落。Viu 始終唔同大台,導演編劇很多時都係外判,佢哋都很多時拍開電影,唔係拍電視劇,拍慣大堆頭,唔會做小品劇
有冇諗過其實Wing姐可能冇大家諗得咁大權
佢冇花蛆咁強勢,其實可能只係褓姆+康樂組組長
講開呢樣離題少少,其實mkv啲大作好多時都會白卡炒車,但IT9 野人老師 反起跑線聯盟呢啲小品反而會OK好多
而家播緊套繩角其實個頭開得幾好,但而家都開始有啲崩
花姐都已潛水,除非有人主動退團,邊個做都無分別,現時只可以揾節目比其他團員做,保住曝光
sorry 講得唔清楚,係阿Mo事件前嘅花蛆
兩組合相與處於ViuTV,相呴以濕,相濡以沫
首歌唔知幾時出
點樣等價交換?
似想講努力拍左幾多綜藝先 谷左幾多人氣廣告 之後就會有返幾多資源出歌咁
保錡本身都唔想做error日日攪笑,唔攪笑點有知名度,有知名度自然可以出歌。
原句大概係話首先要做好公司安排嗰啲綜藝搞笑job,之後公司先會安排資源俾佢出歌,所以而家佢係靠對做歌嘅渴望作為做好其他job嘅推動力,大概係咁
保錡早期D綜藝真心惡啃
中期啦,其實早期Error遊1同2都好正,個個item都出盡力做
去到自救TV咁上下就睇到佢開始滑啞,樣樣都係求其做
自從沙律單嘢之後更加縮埋一舊本pea,睇到想打柒佢
唔係自肥Mike導救返佢佢真係收得皮
不過呢一年半載真係見到佢精神面貌好咗好多,我諗真係公司俾佢出歌俾到好多動力佢
唔係我地惡啃,係佢惡啃
笨豬跳,辣拉麵,生魚眼,蜂衣
真心respect佢
sorry 我閱讀理解0分
是 真心respect
尤其笨豬跳睇到佢真心淆撚到瀨屎都磨到真係頂唔順腳都軟埋先走場
「你唔出嚟做我邊有錢養你」
Viu個乞衣?
樓豬節哀
仆街老豆
點解我get唔到講緊咩
其實我都係估估下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞