北京學生:連網都上不到國外的!哪來的境外勢力!只有境內勢力不讓我們聚集!

229 回覆
874 Like 10 Dislike
CAP帽駁唔到就係咁轉移話題話我地都愛國
https://twitter.com/renminwansui5/status/1597081723887824896
俾佢捉到個時自然就有架喇

最強境外勢力?真牛逼!
用黎伏鳩小粉紅既圖 越多錯處越好笑
呢班北京白暴已經好幸福
仲可以遊行示威
2019年香港廢青俾防暴打到仆街
留名國家用鐵拳制裁呢班大陸廢青
網牆無啦啦中槍
新疆的火是境外勢力放的嗎

維吾爾人簡直唔係中國人樣

屈個盲嘅偷睇國家機密,原來唔係假
CIA 一早滲入曬中國啦隨時隔離屋就係我隔離屋可能係,成日聽到講英文
叛黨就叛黨啦支那狗
全部支那狗,歧視,捕獵,送番支那
公安開鎗殺人未 坦克呢 到步未
我等到牛都訓喇
Even though the protests are embarrassing for Xi, they come nowhere near to toppling him, analysts said, because he has full control of the party, military, security and propaganda machinery.

https://www.reuters.com/world/china/china-protests-highlight-xis-covid-policy-dilemma-walk-it-back-or-not-2022-11-28/
係人都知一定收皮,係得d on9大中華膠想同人connect,連胡錦濤都被人請走,你認為習主席會在乎豬嗎
老實講 我係外國而不得你封自己100年啦 on99咁 CIA同你有親咩出錢出力冒生命危險去點醒你?
傻傻地
我支持上海大白 你們可以打我了
原你老母呀
佢哋而家見晒樣,仲有得返轉頭咩
打到死晒都未必醒晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞