德國籲北京尊重民眾示威權利 引進BNT疫苗抗疫

23 回覆
3 Like 12 Dislike
你交條方出嚟合作
尊重我國利益
咪可以考慮引入囉
BNT咪又係垃圾
例如送撚晒啲港口同機場俾中國
講到尾都係想人地引入自己既疫苗發大彩財咋....人權??食得架
德國真係好撚閪
中國人堅決打中國疫苗
習帝話俾面你,兩腳羊可享係羊圈叫春的自由,但半圈範圍日日變,可能去荒倉
我打四針BNT 都中啊屌你德國
暴徒已經遍佈美國英國日本德國加拿大捷克意大利澳洲, 新8國聯軍係度搞事

https://lihkg.com/thread/3229097/page/1?post=1

德國佬就係背後搞事
德國側面認證支那示威只係為咗出街而唔係自由

又唔好咁講,真係擋80%beta, 40%delta, 10%omnicron, 𣎴過後遺症同死亡風險不成比例
4hing bnt 邊枝易釘?
屌你人地想反政府你就掛住賣疫苗
4hing打完有可能過左3個月都未必回復返正常身體指數,有慢性病嘅人可能會變更差,仲未計第2針同2支booster
bnt嘅改造過嘅mRNA會係身體好耐唔消失不斷產生spike令身體部位發炎/血栓,有case針後9個月後係肺組織搵到spike.
兩支都有佐劑不斷咁短期反覆咁打好易令身體免疫系統自己鬼打鬼

中招拎天然免疫最好
歐豬:點解射落海都唔益我
港口,晶片公司,BNT準入51%股權,即批。
搵大錢
真,中招天然免疫最好
尤其omnicron 之後已經冇乜肺炎病徵,根本已經只係重感冒
加埋d面癱出疹生蛇副作用 又唔係真防到唔中,真係完全唔知打嚟做乜
企開d喇屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞