而家新香港幾正 大陸亂到狗彩 都無乜新聞報

66 回覆
240 Like 1 Dislike
同藍絲一起笑大陸死廢青囉
而家香港係最乖BB

爭住帶頭維穩, 潑大陸人冷水
CCTVB話係民眾自發悼念活動
唔係示威
同時的確係有悼念 亦有示威
不過cctvb得好少 同用”聚集”
https://news.tvb.com/tc/greaterchina/6384a3bd61c1212c27e55705/兩岸-內地要求放寬防疫抗議持續-外交部稱BBC記者被捕及毆打指控不符事實

事實有幾亂丫 仲和平過反日當時
咁64都係事源悼念活動
外國新聞唔得閒理啦,留意下本國贏唔贏到世界盃仲好啦
真, 01勁多篇幅

懷疑班報紙佬而家文都唔識寫
日日就係水深火熱抄template
平時又話心繫家国,国家發生咁大件事居然唔報,有人顛覆国家喎,對国家不利點解唔報!嗰個吳秋平先好笑,話唔知情況,如果国家發生咁大件事你都唔知咁係失職啦,狗奴才即係狗奴才,成班冇個人意志,冇叫比hand 冇叫吠唔識反應
藍絲點撚我唔撚知, 總之大陸人個撚個都係抵撚死既, 講撚完

唔使將我同藍絲扣帽子, 我黑絲呀屌你老母
而家就係2019年前既翻版
只係支那同XG調轉咗
唔知咩事既人就話人收錢搞事
河水不犯井水,關心嗰班人全部坐晒監
日日有工返
垃圾政府
香港人係乖寶寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞