[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 12 , 暴太郎戰隊 38

228 回覆
5 Like 2 Dislike
牛牛被逼害
無份新Form
如果狸貓WlN咁牛牛個FD咪
有機復活?不過唔知佢指
之前所有玩家定只限個一場game

大會D規則又話改就改
可能限佢只能復活一個人
或者可能只限狸貓識得嘅人都唔奇
即係得強龍藍同HR大叔
把劍…係咪OOO個把拆出黎?外形有d似
其實今個月雜誌無牛牛,下關佢會唔會輸嫁…
復活其實都定得好空泛,未必復活係原本個人,復活成為Jamato 或其他形式敵人都得嫁….之前退場話過原來生活,但性格都攪到變埋…景和其實仲未學精哂,仲係寫d空泛野…
仲有佢忘記咗佢老豆老母,寫比Jamato害死的人復活(回到原來生活)會唔會救埋團滅果場的人(而家估佢老豆老母果場就係團滅果場…
佢應該用劇場版 boss 嗰個強化
咩form?
工場form
電影《幪面騎士Geats×Revice MOVIE Battle Royale》
早前簡介也曾提及,劇場版登場的謎之騎士
根據之前Q2所說,看起來像鹿,使用Powered Builder道具的騎士
Powered Builder道具在電影&TV也有用,Geats也會使用
有點工地建築風格的力量型武裝
Geats Command Form Jet Mode 對 鹿騎士 Powered Builder

牛牛就係地盤真漢子
牛牛 職安form
可以用地盤所有㗎撐
願望係地鐵唔會俾人阻住返工嘅世界
見有D人因為咁 開始亂估留美係企鵝
今集rider狐狸雙打幾好睇
記得牛牛未醒起自己要砌低所有rider之前,講嘢好似冧善啲
身為一個有能力重寫世界嘅GM, 連開admin right ban 9 geats account都做唔到
仲要比佢凶返復活disqualified a/c (景和)
暫時geats個發展算幾好
至少唔洗好似上幾套 係咁賣玩具先

弊啦 同鳥人黑開始似啦
其實都係賣,只係啲玩具打散哂畀唔同拉打用,唔會得主角玩哂,而且好fit作為一個遊戲嘅設定,成件事smooth好多,甚至仲smooth過exaid
之前係為出而出咁
以revice為例 每兩隻1件
但係係冇乜原因
而家至少係講得通 係劇情需要黎
但食欲已經比貓獸人攞咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞