有良知嘅唔該唔好再幫趁支那公司

626 回覆
695 Like 114 Dislike
叫用緊中移動d 人轉台先啦
以前仲可以話叫人仔台唔知
依家無得賴
其他台雖然瀨共但未至於直接幫襯共產黨

電話台真係難避啲
不過其實食野真係可以盡量避

都仲叫有選擇,點會難避,起碼避正式中資先啦

呢個真係睇人,有啲工長期要出差中國真係唔用唔得
明洞x品同Minxso 都有人幫襯
啲人真係理得你大唔大陸嘢、老唔老翻

講全名有咩問題

係呀,唔好自我審查

明洞x品啫係邊間?
依家無得賴

電話台真係難避啲

如果係咁無計,有得揀既時候盡量避
唔好down AV睇啦
片源係大陸 有正版又唔買
個行為同蝗-樣
快啲擺睇啦柒頭
順風越開越多,乜你認為係呀叔呀嬸去淘寶咩?

味又係年輕一輩幫襯!

高登連登仔成日敢做唔敢認!
依家無得賴

電話台真係難避啲

呢d 無得避就無計
但你估計多人因為出差先用?
順風越開越多,乜你認為係呀叔呀嬸去淘寶咩?

味又係年輕一輩幫襯!

高登連登仔成日敢做唔敢認!

考警隊人數破新高
已經做緊唔知幾多年啦!
道德綁架 好撚野
依家無得賴

電話台真係難避啲

呢d 無得避就無計
但你估計多人因為出差先用?

咁又係,不過人仔台咁撚廢真係用嚟都哂錢
曬氣啦 華人社會你平一蚊幾豪都成班人狗沖 仲有班5毛狗搞風搞雨

其實我提議過一d 方法,無代價
例如去銀行集體排隊
去華潤集體退貨

件得喎
華潤堂都得
現金買唔夠煩
一定要八達通俾錢先返死佢
佢要俾手續費之餘無得取消交易
信用卡雖然手續費貴,但有得取消交易,而且唔夠慢

姐係點?用八達通退錢?
去名創優品嗰d一係蝗一係弱智
選購順序:
香港製造 > 反共國家製造 > 奶共國家製造 > 支國製造
香港品牌 > 反共國家品牌 > 奶共國家品牌 > 支國品牌

fail
香港=奶共
選購順序:
香港製造 > 反共國家製造 > 奶共國家製造 > 支國製造
香港品牌 > 反共國家品牌 > 奶共國家品牌 > 支國品牌

fail
香港=奶共

果排韓國同支那唔啱,我即刻買多咗泡狗D嘢
堅決唔撚用CMHK
幫趁支那等如俾彈藥佢打港人

乜野m記 淘寶 支那野盡量唔買
中資銀行機構 盡量唔用
大陸app 唔用

做野唔好請大陸人,唔好同大陸有生意
平時唔好幫同益大陸人

大陸股可以買嗎?
曬氣啦 華人社會你平一蚊幾豪都成班人狗沖 仲有班5毛狗搞風搞雨

例如去銀行集體排隊
去華潤集體退貨

件得喎
華潤堂都得
現金買唔夠煩

姐係點?用八達通退錢?

用八達通買野
買完request 退錢(你怕羞可以出一出去過5分鐘話買錯,寸的話可以直接立即話買錯,總之policy只要求退貨一定要無打開要有單,無需要提供退貨理由,無話要品質問題至得)
由於八達通做唔到退錢
結果要退現金比你
華潤堂仍要比大約1%比八達通公司
同埋職員會搞幾分鐘先做到

例如去銀行集體排隊
去華潤集體退貨

件得喎
華潤堂都得
現金買唔夠煩

姐係點?用八達通退錢?

用八達通買野
買完request 退錢(你怕羞可以出一出去過5分鐘話買錯,寸的話可以直接立即話買錯,總之policy只要求退貨一定要無打開要有單,無需要提供退貨理由,無話要品質問題至得)
由於八達通做唔到退錢
結果要退現金比你

利申
信用卡自動增值當提款用,華潤堂常客
幫趁支那等如俾彈藥佢打港人

乜野m記 淘寶 支那野盡量唔買
中資銀行機構 盡量唔用
大陸app 唔用

做野唔好請大陸人,唔好同大陸有生意
平時唔好幫同益大陸人

大陸股可以買嗎?

呢個我覺得無得避
不過中國咁多老千股同假數
工聯會正垃圾劣質服務

d 廢老成日叫人去工聯會學野
推廣一下

例如去銀行集體排隊
去華潤集體退貨

件得喎
華潤堂都得
現金買唔夠煩

姐係點?用八達通退錢?

用八達通買野
由於八達通做唔到退錢
結果要退現金比你

例如去銀行集體排隊
去華潤集體退貨

件得喎
華潤堂都得
現金買唔夠煩

姐係點?用八達通退錢?

用八達通買野
由於八達通做唔到退錢
結果要退現金比你

搵多d 人更有效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞