[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(27) 瀟瀟生日粗卡!愛你一萬年

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
新飯留名

新飯留名

hihi

差啲唔記得你係呢邊都好活躍下添 ,有咩要注意呀師兄

無 … 大家大人喇嘛係咪
最緊要齊心同尊重 …

歡迎親成為連癡線/gay佬宇站

請準備好>

仲恐怖過dc個邊嘅
不過dawon 飯係咪好似冇乜咁

母狗
新飯留名

hihi

最緊要齊心同尊重 …

請準備好>

仲恐怖過dc個邊嘅

有首席既地方就有恐佈
多願飯

習慣就好
多願飯
新飯留名

hihi

最緊要齊心同尊重 …

請準備好>

仲恐怖過dc個邊嘅

有首席既地方就有恐佈
多願飯

習慣就好
多願飯

我=多願飯

有首席既地方就有恐佈
多願飯

習慣就好
多願飯

我=多願飯

算吧啦你班友
多願有無認得你同問你著咁小凍唔凍未 …
由 mnet 行去拍認識的哥哥果時喎

除左孫周周爸打 … 我都
你地
又買左野比老婆
又買左野比老婆

後生仔果然係堅
又買左野比老婆

我地究竟係到做緊咩🤦🏿‍♂️
又買左野比老婆

我地究竟係到做緊咩🤦🏿‍♂️

個個禮拜都飛

和情人深深一吻來代替講話好嗎

和情人深深一吻來代替講話好嗎

夏天:三姐我未成年你咀左要打滕架

正呀
平時做路人甲個時睇POST好似冇乜DAWON架 ,點解好似突然間多左一堆人話係飯嘅?
平時做路人甲個時睇POST好似冇乜DAWON架 ,點解好似突然間多左一堆人話係飯嘅?

唔通收埋自己睇又要同你講咩

唔通收埋自己又要同你講咩

識 d 野呀下呢位同學仔 ...

http://mwaveshop.interest.me/index.php/signed-cd-2015/kcon-pre-sale-signed-wjsn-3rd-mini-album-from-wjsn-kcon-la-goods.html
Mnet又出返I wish親簽,但係又要買埋其他嘢...
心思思想買...

唔係自己睇住簽買黎都冇意思
http://mwaveshop.interest.me/index.php/signed-cd-2015/kcon-pre-sale-signed-wjsn-3rd-mini-album-from-wjsn-kcon-la-goods.html
心思思想買...

咁又唔好咁講啦 ... 親簽都係親簽嘛 ...
大家都係用唔同方法支持姐 ...

有 d 宇站只係學生哥有限錢點去到親簽呢其實 ...

利申: 我係阿伯 ...
心思思想買...

啱呀我哩啲窮毒 次次成個po飛晒就得番我
心思思想買...

利申:就係學生無錢無時間飛過去,所以先去mnet買...我都想可以飛過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞