[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁多邊走得晒 我有時直程打到就衝去幫隊友打埋

但魚雷最撚狗係可以做伏兵,隊友突擊緊人地對緊槍,你野掉多個魚雷落去等如你個人冇過到去包夾但都幫緊佢贏fight / 幫佢補刀

藍牙同楓葉呢兩把高機動前線武淨係互掉互幫都已經煩撚到傻,都仲未計對後排啲干擾能力
根本魚雷唔應該俾新葉, 又煩又勁到癲
有兩把已經個場勁亂
前線依家要顧勁多野避
後排俾兩隻魚雷已經輸一半
琴日唔係仲講緊把5確太空槍係遠距油地控場support武咩
油地,標記,執雞式對槍,靠距離對槍

日本wIki講過太空槍本質就係矯正你對槍嗰陣與其搵啲淺位做潛伏9掟副武器不如一直長㩒ZR打中人仲快
講真咁樣比完佢都幾難平衡返

都仲未講讚氣彈大幅度下放比shooter類,金噴呢啲on9油地武一場掉5-6粒,頂尖槍生存殺人又可以掉

呢幾日打真格就係不斷讚氣+魚雷地獄,前線打人已經忙,又要分神打魚雷又要對槍又要走又要控人後排,突然見到啲讚氣人直線起飛又要搵位避,忙咗幾廿倍有多cls
團地場用zap玩佔中輸到仆街
本身個sp已經冇乜打開力
仲要遇著個個都拎遠過自己既武係高位打
一係就勁多用新槍狂開讚氣彈
連行埋個area都做唔到
呢把都有d散 中距離銀噴咁
我玩新手槍唔伏人,伏人不如油多啲地控多啲場價值仲高,反正都係油地武 所以我連隱潛都冇裝,淨係裝游速

通常都係側面切入去,9掉副武通常係比人屈距/打塔輸緊先會咁用

但把武本來就對唔到槍,有效射程得果百靚米,刺客武器,所以可以話我由main呢把武果日開始已經冇再正面認真同人對過槍

所以你都啱,係應該用下太空槍練下
所以係咪都係應該用返新果把頂尖玩 彈道又穩定,副武同大技又勁
真係好亂, 技術層面都唔知佔左幾多依家
掛住清雷個腦要諗多樣野
變相反應要再快d
變左經常死左都唔知咩事
寧願玩中排出面鳩射算
輕輕鬆鬆上返傳說
打rank係 我而家都用緊
上轉西場+?武真係慘過食屎
今轉4種武都容易用好好打
今日係咁玩唔到 咩料
人地用就神兵

不過佢都玩到斷墨,命換命咁
狂俾潛地魚咬死
根據過往閪場
big run應該只會更閪

一頭一尾既柱 咁長既場
上轉跌落去
今轉升返上去
1900分2日打到得返1600
場場都勁多nice彈魚雷炸彈聲納
屌佢老母一場成17次讚氣彈 7次蟹
x rank笑話嚟,好多讚氣撚企得仲遠過狙,跌咗落去同佢哋玩好難上返
炸彈聲納讚氣弱鳩智meta
糞到不得了
勁多唔識玩係度刷special掉炸彈
如果你係今代先玩, 1600分左右真係唔出奇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞