[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
如果落到負分嘅咪試下撳ZL降rank
不過記住每季只可以降一次
E+ D人死要係X POWER度試武係咩心態, 係咪想降分玩野~
場場黎D 0殺鉛筆 1-2P槍想點
https://youtu.be/pDH6fGJBB7Y

依個人中格咁勁3-2都都係開2137分
熊刀其實就咁橫斬已經好鬼勁
今次打工比較大問題係個場+random武, 唔關熊刀事
終於傳說50-->10-->打返上200

有幸同明星合影
屌呢個真S+直頭有班人係規則都未明 特別係打蜆同魚虎
跌落達人2屌你老母

想請問依家seed checker個網複雜咗咁多嘅
又要copy 自己個splatnet資料
有冇伏㗎?
原來係隨機武器
應該唔會廢得過今次把熊武掛
好似話係熊爆
啪啪啪
網上爬條打機神線
對splatoon延遲有冇幫助
玩完新手槍呢個槍種已經完全喪失咗用其他槍既對槍能力

個槍種真係太狗
- 主武唔裝減墨都可以射足60秒,油地勁,叉大快
- 裝副武減墨對槍唔夠人打又可以做炸彈人,壓制果時又可以用炸彈控人地啲高位 / 控objective
- 又識開盾擋人出門口 / camp人
- 對槍又可以開盾反打
- 楓葉用魚雷,對高位壓制又勁咗,主動打人果時又可以用魚雷干擾然後上去殺
- 楓葉前線壓制果時仲可以勁快loop到個聲納,當盾用又得,前線搗亂又強
我見一堆人直頭放棄對槍,仲企得後過hydra,2.x副武減墨,可以連掉4個魚雷
真格區域
連續三場都有隻廢狙0殺係自己隊
呢隻game啲分配真係鳩
魚雷要等爆先可以再掉,所以我玩楓葉同玩新葉個裝唔同
新葉推副武飯團可以連掉兩粒,但楓葉我冇落夠2.X,落咗1.2就算因為點都要等一陣先可以下一粒
就係爆一個,掉一個,要連打4粒好多時為左打魚雷比其他人殺
只能講我用網上爬本身已經好順
今晚試試先
我通常走開算 但真係多到煩
我之前做炸彈人推塔打壞咗手勢,依家用壽司射唔中人
放棄咗
強勢武玩到底算,而家又多咗把楓葉另一個play style

其他前排槍對槍個距離感已經冇咗,練返又要晒好多時間,又要雷人雷己一大輪,前線武專精一種就算

要玩其他就玩後排武算數
想練對槍一定要用新出嘅太空槍
絕對可以強制矯正返你嘅所有技術返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞