[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
積分下沉船

其實你打工所有武器前面都有寫打工專用
同你平時用嗰啲個攻擊力係唔同
呢啲特制武器就只會出現問號嗰時畀你
https://www.youtube.com/watch?v=qn7pd2QBXRQ
閪船攻略
下下轉又係船

自己組團時打法
被瞄嘅引咗個架去右邊通道後企綠區
跳住來回紅區位防止個架去左邊
得閒順手掟吓飯團去紅區周邊清細魚
攻嘅企紅位,整停啲架喺/過咗紫區後殺

後半場紫或紅區夠蛋嘅話
被瞄嘅走去藍區掛牆上頂來回引走堆架
剩返嘅人入蛋
(呢part街場同兩個打法都啱用)
想問下隱游 用1大4細魷速夠唔夠抵消減速?
用開壽司針槍楓葉呢類細槍.

諗往配1大游速,隱游,隱跳, 其餘5細格配2安全鞋,1爆風,1超跳,1行動.
唔夠抵消既話應唔應該放棄隱跳插多個大游速
今次更新完之後連訂衫同買衫都會斷線或lag機
重量ブキではGP6・中量ブキでGP20・軽量ブキでGP29。

紅葉, 針係輕量, 要2大3細
壽司係中, 要2大

Btw1大4細即係GP22
打真格的話如果要取捨 我會覺得隱跳重要過隱遊 因為有好多時候如果死左 可能都需要即時跳番去前場幫手 特別你係用槍仔 如果唔帶隱跳基本上唔係順風場的話跳前風險高 有時可能仲會累到埋伏緊既隊友
THANKS, 咁我針槍要放棄隱游先夠2大3細, 其他0.1小技好似重要D
但冇隱游好難埋身, 好易比4K殺,
上到S+10後 短槍好難生存
有啲人打rush好似鍾意企船尾,乜咁樣好啲咩
Rush究竟企網前定網後
D蛋成日跌晒落去
跌左落S點解好似易打左明明都係同一班人
就快可以重返S+
有冇人新季後s+場輸到想棄game
特別真格場10場贏得一兩場
玩到好撚灰
加油因為啲黐線佬都跌晒去+0?
我都係, 一係就一個打3都要輸, 一係就完全唔夠打, 打到想殺人
我覺得佢好似放飛自我咁, 完全唔做Matching, 由2打到依家, 未試過咁X燥
場場明顯第一波輸左, 就俾對家輾壓住, 反cup都唔得
有冇傳說打工想沖下分?
軽量級は13積みで、ギアパワー補正なしの中量ブキのスピードになる。

折束少少, 輕量級1大1細都仲有中量級速度其實已經實戰夠有突了
跌咗落+3想升返就真
都係繼續陪下啲街人一齊on9算數,反正下一更實升得返
屌,用熊刀打griller明明好爽,唔小心一嘢衝咗前直接淋死
我又係, 我唔係勁不過都叫s50
而家輸到想落番c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞