[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想問係油地場嘅特別版打工可以係邊度玩到
下星期六-日 10~11號 big run先有
以為係今日 唔該哂
以為係今日 唔該哂
我一開始都以為今日
把熊武成日衝過頭
滾桶好撚煩
破難船難玩到傻
啲岸肥咁遠點殺
有鐵球先好 可以射返啲蛋返屋企
真格而家成場都係讚氣彈
完全諗唔明點解會下放呢個技下放得咁犀利
噴槍油地勁又有,頂尖槍殺人又有,打乜都幾粒飛埋嚟,成場啲讚氣彈係度互炸有乜好玩
左岸隻岸肥行勁大段路先抌到鐵球
岸肥都還好
出幾條柱你就可以去個旅行
頭尾都出柱真係收得皮
隻船又窄又長冇位走
垃圾桶同柱真係見到已經想喊
所以閪船同閪霸一樣閪既地方就係個碼頭,同埋頭尾距離遠
堡卷點出怪都係一個方向既岸邊出
發電廠就個地圖細,好打好多
P槍都好少少 因為佢油地效率唔算高所以儲大招唔快 金噴真係 人未行到去中場 對面已經飛左上天超級撒亞人等你
其實好少見ティラミス會直接話武器弱
今次 可能要等強化
玩佔中已經放棄咗上前線,一場可以十幾粒元氣彈炸落嚟,仲要多咗聲納魚雷
而家佔中玩後排鋼筆導彈流算,同對家鬥煩膠
佢一放元氣彈我即刻油返轉頭
佔中都算係好少少,推塔先癲
一上塔成堆元氣彈/魚雷飛埋嚟
弱撚智,同一個攻防4-5粒讚氣彈埋塔仲乜撚野

有乜好玩,之前hydra同洗衣機啲讚氣彈冇差得咁快,啲讚氣彈要有戰略咁用,而家把把都有全場都鳩掉弱撚智

企塔又比人掉,高位又比人掉,埋身啲金噴自救又掉,遊戲體驗好柒差
二代玩親全部人都係企過左鐵絲網既右邊喎,同烤魚位差唔多
早啲直線開始清,有時打唔切縮後少少都仲係右邊,有空檔要即刻壓返前,當然被追個個都要企返後少少,籃右邊但企到最近鐵絲網,有餘力可以一齊壓前添

如果全部人企太後好易清唔切,啲人一想避就變左邊上黎
二代玩得最輕鬆既螢火蟲就係呢個爛船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞