[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
簡單講解下今次更新
https://youtu.be/QeHMFbQPmAo
射籃
咩嚟,係唔係個個玩家都有
新鉛筆狙用起上黎真係好尷尬
二確狙聽上去好似冇咩問題
但實戰起上黎都幾on9 而且仲冇得charge keep
聽到有人講似一把狙版格林 但問題係 淨係格林冇狙線已經贏哂 比你甩中第一槍 但一大條狙線正常都雞飛狗走啦
然後子彈打中/冇打中個feedback好奇怪 成日唔知自己究竟有冇打中第一槍

諗黎諗去諗唔到咩原因唔拎返普通狙而要去玩呢把 所以儲夠10000熟練賺番張武器卷就即時收埋左
係,你save咗張圖先,再入nintendo個Splatoon app撳qr code scan翻幅圖,之後係隻game大廳拎就得
Ok thanks

係唔係即係美食劵
係呀
我已經全塞人速當竹狙玩算數
鉛筆Charge完行得好快,唔似其他狙charge只可以慢慢行
官方應該係想將鉛犁定位係幫隊友補槍之類,覺得幾好玩,但一定唔夠正常狙勁
細到咁,
一係清得晒敵人
一係想人用吸塵機護zone
真格X可以喺app睇top 500,最低門檻都要2500,而我就係重置實力得B-嘅臘鴨
睇啲spoiler 話3000位一個章,之後500位上到榜又一個,最後係頭10位又一個(真.王者之證CLS)喺季尾先有,但對我嚟講連3000位都只能遙望
笑到仆街
新season, 一樣係斷到仆街
點解唔show埋啲上位者着咩裝,參考吓都好,雖然實力先係重點…

鬼佬都好勁
上位者:今日順便升呢三件裝先
Fake鳩我呢啲小薯仔?
邊放我地在眼內,只有追求效率升埋裝,上位者表示3.0已經夠我地打
好多用快速復活,加游速就落場玩X
多左好人用金噴,元氣彈放題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞