[Switch] Splatoon 3 [36]冇打過11/26呢期熊先生唔算玩過Splatoon 3

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
洗衣機都係,修下穿牆又無事
炸彈人 槍仔同洗衣機太惡了
我地決定nerf導彈同4K
Buff 左吸塵機,想人用佢count
吸完塵至射出離果下無敵會好過依家加傷
次次吸完射唔出
今日更新咩
big run幾時先有得玩
出咗 patch note
聽日9-11am更新
鯊魚改到魷魚翻身都照秒
藍牙刷全面進場
有關於鮭魚跑的更動
鐵球的移動速度下降30%,等同於攻擊頻率下降30%。
鐵球飛過來的鐵球的滯空時間變得更長,因此更能得知鐵球是在哪邊打出鐵球的。
喇叭雷射砲5.1聲道:更能追蹤大鮭魚了。提升25%的傷害。
三重龍捲風:定位裝置碰到鮭魚時也能夠觸發了。提升25%的傷害。
噴射背包:效果時間結束後幾乎不會成為鮭魚們的攻擊目標。
讚氣彈:滯空時幾乎不會成為鮭魚們的攻擊目標。

此外,大鮭魚同時出現的數量上限為15隻。

Tenta Missiles

After launch is confirmed, the special gauge will now slowly decrease, and the special gauge will not be able to begin charging again until the gauge has completely drained from the previous use.

Buff 物攻未
油地聲納4K有錯嗎
死唔改三重龍捲風,俾佢可以潛都好啦,係要焗人掉曬三粒
貼牌壽司招大睇落好難同RPG鬥
我諗緊, jackpack同元氣彈咁樣改, 打魚群大暴走既時候咪唔可以再好似之前咁開技引怪囉
應該真主武,GG俠次次用曬墨就飛翻去,俾你打耐少少咁解
隊友死晒 d魚就會埋你身
我估rush應該係例外 只要自己個身發緊光做咩d魚都係會追到你瘦
呢個改動應該只係apply to平時既情況 改左之後開nice/jet pack 下面唔會一群魚拎住平底鑊等住執屍
但係咪都係12月1先有得玩?
我HKBN 1000mb lan port直插switch dock,一直以為網絡測試愈快愈好,琴晚將個MTU值較低到1000,發覺連線快咗,對準好準同射靶無分別,混戰走佬易走咗,睇人講係因為老任個網絡愈慢,你部機解數據能力就愈穩定。試咗五十幾場,成晚無斷過線,所以我可以證實係真嘅,真係愈慢愈順,之前好似傻仔咁.52都要三確,仲要成日用咩武拍中都好大機會畀人走甩
好準同射靶無分別
炸彈人正仆街,同場3個炸彈人真係玩到火都嚟
今期打工 爽爆
https://youtu.be/KL9n8tTPqck
1/12更新懶人包
所有新嘢應該12月1日先有
平衡更新果啲有機會更新後即刻生效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞