自從web版更新左之後就多左自動logout既情況

35 回覆
2 Like 0 Dislike
平時唔會,今晚已經試過兩次
彈左舊野出黎話驗證失敗
有無admin講講咩事
平時唔會,今晚已經試過兩次
彈左舊野出黎話驗證失敗
有無admin講講咩事

我都係咁
咩錯誤(4)
早2個月用chrome上連登過12點就自動登出
仲以為係自己問題
早2個月用chrome上連登過12點就自動登出
仲以為係自己問題

每次麵要log out 再log in
仲要所有setting reset
收到,我地會研究下係邊到出左問題

thx
不停logout
每日開機都要登入

最嚴重係關左個分頁上其他網,之後再開返個連登都要login過
不停logout
每日開機都要登入

好麻煩
無事WOR
你好,我地經過一番研究都係搵唔到問題既出處。

請問你地有冇話一睇咩post先出事?例如好似睇緊留名既post?

會唔會裝咗一啲軟件會清除瀏覧器嘅 Local Storage 資料例如 CCleaner 等等

可以依照以下方法試下清一次 localStorage 睇下情況有冇改變。

係網址列輸入「javascript:」再貼上 eval(atob('bG9jYWxTdG9yYWdlLmNsZWFyKCk='))

一陣試下先

我用chrome 上
但每晚好準時00:00 就有error
要log out 再log in
無試過自己logout
除左出excel mode個次 好似話登入過時
每日一開機之後第一次上連登,一load到入去黎就會彈一句未知錯誤然後禁咩post都睇唔到,要f5一次自動會logout先無事,每日都會有最少一次

我就係同樣問題
你好,我地經過一番研究都係搵唔到問題既出處。

請問你地有冇話一睇咩post先出事?例如好似睇緊留名既post?

會唔會裝咗一啲軟件會清除瀏覧器嘅 Local Storage 資料例如 CCleaner 等等

可以依照以下方法試下清一次 localStorage 睇下情況有冇改變。

係網址列輸入「javascript:」再貼上 eval(atob('bG9jYWxTdG9yYWdlLmNsZWFyKCk='))

無,不過我試下啦
試完,無改善
清COOKIE?
試完,無改善

Me 2
試完,無改善

Me 2

好似自己login都算易,其他巴打如果複雜啲真係copy n paste好過
試完,無改善

Me 2

好似自己login都算易,其他巴打如果複雜啲真係copy n paste好過

log out 再log in 唔煩
係要重新搞過setting 麻煩
撳完果個code之後唔單止要重新登入
有時仲要重新set個分頁模式同黑暗模式
試完,無改善

Me 2

log out 再log in 唔煩
係要重新搞過setting 麻煩

仲要係試完佢果行野之後仲衰多二錢重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞