IT討論區(179) - any update?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
第二本係quantum computing?
分一杯羹真係經典
no offense
果然是他技高一籌
係How To Forget What You Read
佢真係出口句句都係金句
手巴覺得唔太kick
手巴會形容做say醫科生學都未開就問做心臟外科是點
少少得意 但still relevant 起碼唔係考緊DSE就問
其次你態度ok 係正常傾到計 唔會無限堅持自己立場=唔聽人地講既野
手巴覺得大家應該諗下啲傾唔到計既人係點
Quantum個本係小冊子 唔算係書啦
第一本唔想披露 反正手巴都搵唔返全名
分一杯羹真係經典
no offense
[member]屌 我都好後悔講咗句咁嘅嘢[/membe]
其實冇好清晰既pathway, 都係盡可能砌靚CV, 爆下四(literally), year 4求職季就send CV
好老實講兩年後會係咩環境而家都冇人同到你講,見步行步啦
佢好耐以前講過話唔想做垃圾公司糟蹋自己
我心入面金句第一名
年少氣盛囉
有邊個冇中二過,我揀pure sci嗰陣都發過PhD夢
所以佢而家全職搞緊scam,世上無一間公司5系垃圾
日円又低水
我認同錢wise香港金融界so far都仲係全球搵錢最正既位之一
year 2 應該會讀 introduction to algorithms
呢啲已經係CS cources
ching CU? 有冇諗過讀MIE
改咗制啦 依家MIE難入咗
tao yu fei 以前sem 1 intro to algo 年年都係佢開
畢咗業好耐冇跟開
IS MIE not MAE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞