[Nolan]Dunkirk 鄧寇克大行動 集中討論

1001 回覆
98 Like 15 Dislike
開定先
準備買imax
打算去magabox睇imax . 我係第一次睇imax, imax同平時2d普通版有咩分別?
咁早開
已買imax,等左好耐
呢套真係係香港冇乜聲勢
如果唔係鍾意諾蘭呢個導演,都唔會留意到呢套嘢

出街周圍都係廣告
老藹明已留
打算去magabox睇imax . 我係第一次睇imax, imax同平時2d普通版有咩分別?

ua網頁有詳細介紹
終於有啲二戰初期既電影睇下
呢套真係係香港冇乜聲勢

出街周圍都係廣告

邊到周圍

搵人派宣傳單張
呢套真係係香港冇乜聲勢

出街周圍都係廣告

邊到周圍

搵人派宣傳單張

Wow 邊度有人派 ?
呢套真係係香港冇乜聲勢

出街周圍都係廣告

邊到周圍

搵人派宣傳單張

Wow 邊度有人派 ?

新都城mcl

聽講要睇 laser最近要去到泰國
呢套真係係香港冇乜聲勢

出街周圍都係廣告

邊到周圍

搵人派宣傳單張

Wow 邊度有人派 ?

新都城mcl

Thanks
雖然係noland作品,好驚會好似其他戰爭片咁好悶
,自從saving 自後我覺得無戰爭片比得上,定係依套其實係懸疑片
,自從saving 自後我覺得無戰爭片比得上,定係依套其實係懸疑片

有無睇過上年套鋼鋸嶺

有呀,覺得後後太"神化",拍唔到個種真實感

有無睇過上年套鋼鋸嶺

鋼鋸嶺

有無睇過上年套鋼鋸嶺

有呀,覺得後後太"神化",拍唔到個種真實感

land of mine 應該啱你,睇到打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞