13 mini 用家請入(3)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
應該得士多最齊色齊款
用咗一個月,我覺得聽歌係用得最多電

淨係碌電話係可以捱到一日
係,Streaming既話
非打機同睇片,正常用足夠一日
但通常真係要帶個尿袋穩陣,好多時都係臨界點需要叉一叉
帶個MagSafe battery pack都夠做
係呀
本身用緊12mini
但一來電太廢
加上13mini係最後一代mini
所以買咗先
殼都買多隻士啤,隨時無殼買
上個po我po過2次扮工日用電量,時間係同真返工時數接近,扮工期間全程喺街,aw7gps+airpodspro唔開慳電mode都夠用。不過我聽歌係係入落電話聽 ( cd轉flac ),
用串流我就唔知差幾遠。
有咩配件最好都買多件,特別係有折。
好好保存,錫住用,值得收藏。
我部機一啲花都冇,不過拆過條叉電線用,如果唔係仲正
仲用緊12mini
啱啱入手 lm
凌晨1點20入手, 邊度買?
出咗年幾, 賣得平既好多地方都賣哂, 賣哂都唔敢再入......不過都係好講緣份, apple買, 咪當買安心少麻煩囉
用緊13mini
以後點算
其實同手細有關?
一般人單手操作,應只限 mini and se?
從來無擔心過無細機用,未來兩三年一定有細機係值得買
小弟都算好彩
手上用緊xs max 256主力 同s21 ultra 256 安心機
但係用耐就嫌佢太重
於是就諗左好耐13 mini 好唔好
又想買容量大,又覺得全新512好貴
膽粗粗走咗去入部2手機
又好好彩部機仲有保到出年3月,粒電仲要100%
仲要賣$4700呢個價平到成部機冇花冇崩新嘅一樣
一見到諗都冇諗就J左佢啦入手
去埋美馬訂埋原裝皮套2舊水,手感一流
爸打們記得要買埋原裝magsafe充電
兩件裝埋一齊完全冇違和感
係邊度收咁平
林雪拍賣
幾好,間唔中都有平嘢
用左1年粒電得番86%
想出部se3玩
師兄點玩法可以得番86%?
SE3粒電細過乜咁
正常朝7晚11咁
冇打機冇中途叉
SE3電 2018. 13mini電 2406。電差接近400, 即係接近5分1
SE3 128gb $4149. 13mini 128gb $5199. 其他spec既差距唔講。兩者只係差一千五十, 除咗無錢同死都要用手指外,我諗唔到買SE3既奶油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞