13 mini 用家請入(3)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
12mini用家,部機得番85%電,但係感覺上仲接受到
平時都係上網睇下片咁
Clear case係比較脆弱係底,我個隻都有條痕
13同13mini電量會唔會爭好遠
希望下年尾重有新機
如果冇筆直而部2手真係平, mon冇花, 新淨之餘有保甚至有care, 非鬼機非積木機, 健康度高既話係抵既.....
事實上呢度有人係買咗2手, 除咗applecare外有哂我以上講既"要求"。要揾到呢啲機係好講緣份嘅。
如果真係博既話, 我建議至少係256
13mini用case是否不智?你地認為最頂盡應該用咩case
用啲垃圾case都夠,主要係保護四隻角唔崩
裸機又容易積油
有好有唔好。 我地13 mini條邊好過13 pro條邊,
本身用開se2 換咗14後勁唔慣 好鬼大部 好難操控 好唔好賣咗部14 換返13 mini 但又驚13 mini 用唔得耐
13 mini 手感操控 vs 14 電量 耐用
好難揀呀
估Apple會只係留返13
買14不如買平啲既13
我都係咁話
新年大陸Apple store 平$200
香港無得平
根本一樣咁濟
check 倒MON (true tone) 同電 (個%) 應該安全?
定係新果堆iphone 會自己彈warning 話換過parts.
好似得粉藍 紫色係賣點咁, 其他色買返13就得.
13mini 2手個價都幾硬,又話唔受歡迎都要5000up
搵水魚買全新好過
其實電量差啲我又唔係好介意 我覺得手感重要啲 但賣14換mini 會否好不智 蝕好多
千金難買心頭號
試下13 mini 主機
14 副機
要手感就13mini要電就14
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞