儲值卡/上台資訊區(30)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
買唔到
明明買30日係最大路
咁我逐個月增值算
點揀?吾係到左果個時段自動行7mb?
SMS同email 都有
My3 有得set
有錯希望各位指正
cmhk上台想攜號轉3diy年卡 合約3月到期
我首先係咪應該要同cmhk取消自動續約 然後係完約一個月前買3diy 再搞攜號轉台?

我見人講張3diy有效期係180日 過左會失效
係咪就算我買年卡都係一樣 180日要增值?(依度唔係好明 因為我係主卡轉 失效左咪奶野
當我買年卡100GB 咁如果我用晒數據 係咪可以再增值買數據? 會唔會好貴 我見個網好似冇得揀依樣
如果用量多 係咪其實sosim 仲好
依度唔係好明 因為我係主卡轉 失效左咪奶野 <---- yes
所以我建議你都係繼續上返台, 唔好搞咁多野
3既e-sim。xr用唔到?
港版XR係實體雙sim
冇esim
頂 apple又話得 頂佢個肺
有冇人用激年卡個Apps
好似虧虧地咁
喺條街用data係login唔到
但係返屋企用Wi-Fi就得
係,下星期試用下
在 Sosim App 內轉 esim,要幾耐才收到電郵?
聽講上網買卡有效期360日
我都想知diy用哂data有咩增值plan?
有冇人知hkmobile網速大約有幾多? 我見而家77gb只係$100有找, 網速同valuegb分別大唔大?
應該快過激
你預十幾-三十幾mbps左右
慢過正裝csl
正常速度20-30Mb左右,激快d,因為激係全速
但價錢HKM 大約$1.2/GB $90蚊一張
但HKM有Volte+VoWifi通話,激冇
明白唔該晒
有冇人用緊激年卡?
我見官網好似之後增值都幾抵用 $200 = 100GB
計過其他年卡好似冇咁抵 想MNP過去用
http://www.valuegb.com/service-site/ValueGB/tc/local_prepaid_358.jsp

定係仲有更好既高容量年卡選擇?
MNP轉去3 DIY係3個網站搞得唔得?定係要去食蕉中心做?
lm
只可以係3個網站搞
https://www.three.com.hk/prepaid/DIY/tc/

食蕉只搞HK Mobile 同3 萬能卡
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞