今年有咩鞋一日見幾次

278 回覆
545 Like 35 Dislike
之前去運動鋪見到班sales要跑hoka 數
啲客問親咩都係叫人買Hoka
Onitsuka Tiger
V字係邊隻 vans?
露腳踭
露腳板
露腳趾
bondi 8 型過 7
暫時未見撞鞋
yes... 係個啲好mean 既中女
其實任何款著到一街都係就係柒

係stan smith同tiger叫好少少
老女人正
我LV Dior Gucci AJxDior AJxTS AJxOffwhite 50-60款唔同既鞋都有
我都好虛榮架 不過我做人唔假
唔似得啲人 又要討論又要酸
通常老雞先著 25歲打後 38.39碼大腳八婆想顯細腳少少
就揀呢啲鞋
相反後生女就唔需要顯細腳 可以接受到dunk low
Dr ma之類
全白Air force公廁鞋但超愛着 雖然我有勁多鞋 但佢最百搭
有啲人係出街比較細心留意衣著打扮首飾靚錶車款
你呢類P牌小學生唔洗明 因為註定都係做支共韭菜
其實牌子鞋真係好着啲 dior d-connect lv高筒波鞋 rv波鞋
呢三對都真係勁舒服
另外,高踭鞋staccato估唔到幾好着唔係大牌子
講舒適性 你真係要試下真正既老爹鞋
外形好浮誇 but裡面真係成個鞋底包裹曬成隻腳掌
貼貼服服 又唔焗 好舒服
Veja
givenchy urban street fans

著舊左就買返對新, must have items, made in Portugal, 屌打common projects la...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞