覺唔覺得,細個老母話banding唔重要好on9

513 回覆
1130 Like 65 Dislike
咁撚奇怪 我老豆無點讀書都知banding重要
點解我覺得你老母先係異類
On9先讀名校

一年咋wor
窮人先會諗咁多籍口比自己唔努力,害自己好,仲要害死自己下一代,你有無聽過d 讀唔成書既人周圍好自豪話比人聽自己讀band 3?大個左就知咩叫醜
你老母都係安慰下你姐
同你講緊要唔通你又會變band1咩弱智仔
到你30歲,你想有一班醫生律師ibanker舊同學定一班做古或仔做雞mk妹13歲做人老母30歲做人呀婆的同學?
一年應該係保證有一年住嘛?
到你入左宿上下莊做下其他野儲到宿分就自然可以住足咁多年
知你廢咪安慰下你囉
日本妹
Band 3 日日打交 讀書隨時比人排 點讀
關乜事呀食口煙就小事化大
食煙都可以憎人做火車頭架喎
有需要咪食囉跟風食到唔舒服果d傻閪另計
唔通講左banding好重要你就會入band1?
遲啲變左佢哋咁廢仲大壓力
安慰你啫 / 大聲講令到對手小一個就可以少一個始終拉curve
可能佢夢想已達到咗呢

同埋夢想呢啲話有就有架喇咩如果佢淨係為咗夢想而搵夢想,唔係自己真正想做嘅,咁仲叫夢想?
咁只係交功課畀你咋

有興趣先會有想做嘅野,有想做嘅野先會積極,你而家就要人積極咗先,再搵興趣,根本就本末倒置

你咁想人積極你就同佢一齊玩多啲新野,到搵到佢有興趣嘅野自然就會積極架啦,一味話佢冇目標有鬼用咩
好似畜生繁殖咁
小學科科 100分係基本
咁係你地價值觀問題 關band幾乜事
其實最緊要睇自己咩料就揀咩banding
唔好勉強
自己又廢又窮都生存到
比錯覺覺得自己可以生仔,
反正天生天養都可以生存到
順便養兒防老
其實大家小學雞就明白派位個D野?
我自己小學雞個陣連自己區有咩學校都唔識
一間Band 2A資助 一間Band1B直資
老母淨係問想唔想搬去第二度番學
之後等老左就可以扮老屎忽
又話我食鹽多過你食米
啲後生仔唔捱得,覺得自己好撚勁,日日攞嚟打飛機
你都戇撚鳩,大班低學歷/冇讀過書既老豆老母都覺得banding重要
話唔重要嘅一係個老豆老母戇撚鳩,一係個仔女戇撚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞