【咁大件事無人講既】歡樂馬介休討論區(23)- 希望唔係gap叔出島

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
感覺果排馬介休,微辣同埋好多yt channel同一時間搞discord就係為左出nft鋪路
果排龍哥,黑gap,rico等等個ig頭像都變晒人地sponsor比佢地既nft propic
rico果d仲拍晒片抽陳09 nft
但係結果nft bust晒收晒皮佢地咪冇再經營個discord
好現實既事
始終經營一個 discord 都要好大心力
但咁樣搞,成件事變到好肉酸
一係就專心搞好條channel 算
呢排d片開始悶,只係重溫舊片
咁佢又唔係講到明話係想出nft既
馬介休算好,世界盃直播都有叫人入discord一齊傾
早排見文軒時不時都會係discord蒲頭
微辣果d就真係冇理過啦
係咪後生個批嚟緊要考試,抽唔到時間拍片

最近啲質素真係唔多掂
有豬豬就讚
夜晚天氣凍。拍番浸冰水好過啦
用埋0.25倍速睇
新片悶撚到
2倍速飛住黎睇都頂唔順
呢條片一定係今年最悶
你應該唔記得咗頭腦風暴
特別係Jason同華浚拍d片悶撚到喊
你講完就記得
早排有一兩條係好笑
以為會keep到
以前d片唔賣女都好好睇 而家有d片賣左女都唔好睇

不過貝兒真係好靚
今集其實正正經經拍三打三最好,校慢節奏打波真係唔好睇。如果係因為女玩員唔太識打波或者係驚男女打認真波會畀人話抽水,可以分男女各打一場1on1再混雙打2v2。
其實唔洗勉強拍打波,又外景又幾支鏡
不過支持馬介休出多d好片
呢d嘢實有高潮低谷
相信都係乜都試下啫
以前有花姐、vivi、bobo喎
早兩個禮拜睇左個post講馬介休
其實都係 而家女玩員角色唔明顯 又無乜hold場能力
咪就係,最梅個陣d女走哂又無野睇個時重衰
Vivi就算啦廢花瓶一個
沙貝兒依家cover到曬以前Vivi嘅角色定位有突,而且feel到沙貝兒都幾真心/直腸直肚,鐘意嘅野就盲目地鐘意,唔鐘意嘅野就會由頭屌到尾
利申,覺得咁都幾好,唔會收收埋埋咁最後一次過大爆發
其實我覺得沙貝兒仲靚過vivi...

不過今次條片真係....搵唔到佢地拍既重點,好多野都好似突登為搞笑而搞笑咁....
沙貝兒玩game態度靚女黎講都算底線低
所以都幾襟睇
覺得沙貝兒靚過vivi +1
依家睇梗係啦
拎番早三年vivi去對比先公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞