有冇人想合作寫APP(缺android/backend)

55 回覆
2 Like 12 Dislike
其實樓主咁嘅舉動, 同有條傻佬係街大嗌: 「大家埋嚟聽我講, 我識打code, 而家想搵個又識打code嘅人一齊合作, 他日完成個apps, 上到架賺到錢就齊齊分, 好筍架!」

路人心諗: 又唔L係請人, 剩係係度大嗌同人合作, 三九唔識七, 憑乜要信你先?! 搵個相熟嘅同行朋友合作都冇, 條友一定好L毒, 救命呀!

我認我係傻佬黎架
咁有興趣一齊做下傻佬既,咁我相信都會有,
冇興趣咪做番正常人囉,我又迫唔到既
只提供創意得唔得

得啊。不過點拆帳真係好難講得埋啊
識寫ios唔識寫android

係咪啊,照加我tg傾傾?
想同樓主玩,可惜唔識android

巴打專長邊方面?
我有個idea,實發達,但唔識寫code
tg左你
周街都係idea guy
學緊Android有性趣
希望巴打成功
我有idea 又識寫Android iOS app 不過冇錢
有興趣想學下野
利申初學
只提供創意得唔得

得啊。不過點拆帳真係好難講得埋啊

基本你六我四有冇得諗
在校IVE智優生 GPA過二
我九你一 有意pm我
我九你一 有意pm我

請唔起
港大 CS PhD

我9你1

有興趣pm
我有idea 又識寫Android iOS app 不過冇錢

都係租個ser+上架費
有冇人想合作寫個APP(缺android/backend)
我有兩年IOS寫APP經驗
間唔中接下寫app freelance
不過想試下寫多D APP出黎
賺下廣告費都好

android / backend developer有興趣
就加個tg:http://t.me/zombiecodeing

好心你就用React Native一次寫晒iOS同Android啦
一套code可以係2邊build晒compile晒都唔用
ignite 2 + react Native真係冇得輸

btw, 如果你想要個backend developer既
人工點計先

react native 唔掂呀,
唔識想學野
我九你一 有意pm我

到底你二定三呀
賺下廣告費都好

android / backend developer有興趣
就加個tg:http://t.me/zombiecodeing

好心你就用React Native一次寫晒iOS同Android啦

人工點計先

巴打何解咁講,小弟想未玩過react native
賺下廣告費都好

人工點計先

巴打何解咁講,小弟想未玩過react native

重未成熟囉

我有個idea ,
唔止可以發達
仲...
可以改變你既命運
可以改變香港人消費習慣
可以改變恆生指數
可以改變香港
可以改變氣候
可以改變地球
可以改變宇宙
可以改變時空
可以改變平行宇宙

但係我係唔會講個idea 比你知
想寫backend

我有個idea ,
唔止可以發達
仲...
可以改變你既命運
可以改變香港人消費習慣
可以改變恆生指數
可以改變香港
可以改變氣候
可以改變地球
可以改變宇宙
可以改變時空
可以改變平行宇宙

但係我係唔會講個idea 比你知

我都有個idea可以改變磁通量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞