有冇人想合作寫APP(缺android/backend)

55 回覆
2 Like 12 Dislike
有冇人想合作寫個APP(缺android/backend)
我有兩年IOS寫APP經驗
間唔中接下寫app freelance
不過想試下寫多D APP出黎
賺下廣告費都好

android / backend developer有興趣
就加個tg:http://t.me/zombiecodeing
呢家都係得你?
呢家都係得你?

係啊巴打,我記得你係寫android兩年果個?
有冇人想合作寫個APP(缺android/backend)
我有兩年IOS寫APP經驗
間唔中接下寫app freelance
不過想試下寫多D APP出黎
賺下廣告費都好

android / backend developer有興趣
就加個tg:http://t.me/zombiecodeing

好心你就用React Native一次寫晒iOS同Android啦
一套code可以係2邊build晒compile晒都唔用
ignite 2 + react Native真係冇得輸

btw, 如果你想要個backend developer既
人工點計先

錢就要睇出左街之後廣告平分
我都係打工仔黎
想睇下有冇機會搵多個錢姐
有諗法但唔識寫app
有諗法但唔識寫app

Telegram?
呢家都係得你?

咁都記得
仲搵緊工
呢家都係得你?

咁都記得
仲搵緊工

搵左好耐咩
巴打,我而家準備讀ive個資訊科技fd
下年上hd,你覺得好唔好

hd 果科係讀手機開發

手機開發OK ga
fresh grad around 12-16k (iOS / android)
巴打加油
part time幫你做點睇
part time幫你做點睇

巴打想做邊樣?不如tg傾下?
寫開nodejs, java, react native 請出價
寫開nodejs, java, react native 請出價

好似好多人都誤會左,錢就冇啦,
我都係打工仔
我只係想搵志同道合既人傾下大家既睇法,
岩傾既有方向既話就一齊去整個app出黎賺下廣告錢

ps:我唔係果D我出idea你出code既老闆
其實樓主咁嘅舉動, 同有條傻佬係街大嗌: 「大家埋嚟聽我講, 我識打code, 而家想搵個又識打code嘅人一齊合作, 他日完成個apps, 上到架賺到錢就齊齊分, 好筍架!」

路人心諗: 又唔L係請人, 剩係係度大嗌同人合作, 三九唔識七, 憑乜要信你先?! 搵個相熟嘅同行朋友合作都冇, 條友一定好L毒, 救命呀!
其實樓主咁嘅舉動, 同有條傻佬係街大嗌: 「大家埋嚟聽我講, 我識打code, 而家想搵個又識打code嘅人一齊合作, 他日完成個apps, 上到架賺到錢就齊齊分, 好筍架!」有冇分別?!

路人心諗: 又唔L係請人, 剩係係度大嗌同人合作, 三九唔識七, 憑乜要信你先?! 搵個相熟嘅同行朋友合作都冇, 條友一定好L毒, 救命呀!
其實樓主咁嘅舉動, 同有條傻佬係街大嗌: 「大家埋嚟聽我講, 我識打code, 而家想搵個又識打code嘅人一齊合作, 他日完成個apps, 上到架賺到錢就齊齊分, 好筍架!」有冇分別?!

好過唔識寫program嗰啲idea guy啦

好過唔識寫program嗰啲idea guy啦

有idea唔識寫都無用
想同樓主玩,可惜唔識android
只提供創意得唔得
識寫ios唔識寫android
只提供創意得唔得

巴打可以tg埋我傾傾
https://telegram.me/Yinnnnnnnnn
只提供創意得唔得

巴打可以tg埋我傾傾
https://telegram.me/Yinnnnnnnnn

巴打你係。。???

上面唔見你留言既?

個名d風格有d似連巴喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞