[最美人妖]美國選美比賽由一名19歲跨性別者奪得冠軍!

115 回覆
16 Like 332 Dislike
美國新罕布什爾州近日舉行地區選美比賽,最後由一名19歲跨性別者Brían Nguyen奪得冠軍,也是史上首位晉級「美利堅小姐」初賽的跨性別選手,不過該得主的照片曝光後卻引發爭議。

根據CBS報導,19歲的Brían Nguyen目前就讀大一,是位跨性別人士,而他贏得該次選美比賽,成為2023年大德里小姐(Miss Greater Derry)。據悉,大德里小姐選美是當地舉辦的選美比賽,也是美國小姐比賽的初選環節。

Brían事後在IG貼上自己受加冕照片,並宣布自己成為「美利堅小姐」(Miss America Pageant)百年歷史的首位跨性別冠軍。她表示,難以想像能夠有機會以新罕布什爾小姐身份選美,並承諾未來一年將致力服務社區。

不過部分網友看到Brían的照片,認為她體態略顯臃腫,體重看似破1百公斤,外型不討好,被選為冠軍頗具爭議。事實上,大德里小姐獎學金計劃成立於1986年,旨在為居住在大德里地區的17至24歲的年輕女性提供獎學金,以表彰她們在學術能力、才能、性格、社區服務和風度方面的傑出成就。

可以客串gg hub個肥仔朋友
究竟依個世界要癲到幾時, TRANSGENDER我接受到, 但靚唔靚就算主觀極都未至於去到咁呀

假女人

4層buff當然贏硬
以為係泰國嗰種靚女 點知
痴撚線
佢件衫靚過其他女喎
同埋呢啲選美多數係睇埋衫係咪自己手工做
個肥仔可能係件衫又靚同埋又係手工
再加埋佢可能上台表現好過其他女呢
馬居士 #245856

【TG煽惑案】「SUCK Channel」管理員判監6年6個月
https://lih.kg/iCmxjS
我滿心歡喜入到黎
大圖睇真原來其他全部都好唔掂
呢個咩選美比賽黎
應該係要原地解散先搞得掂

人妖嘅話呢個我可以
佢係咪長時間瞇埋睇?
我post果d相係佢同其他地區嘅選美冠軍嘅合照,依堆女唔係同佢參加同一個比賽
屌好撚醜,都係要放番Regina俾大家洗洗眼同定驚先得
做壞佢等佢地收皮 我覺得好事黎
諗起one piece 入面嘅騎呢造型
以表彰她們在學術能力、才能、性格、社區服務和風度方面的傑出成就。

好似唔係睇樣喎
張張相都好似合埋眼影咁 cls
DLLM.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞