中國開始文化鎖國

409 回覆
599 Like 2 Dislike
https://earth.google.com/web/@38.11676076,103.2152928,1494.86285573a,21557.40283769d,35y,-0h,37.24223035t,-0r/data=CjoaOBIyCgAZKVyPwvUIQ0AhZmZmZmbGWUAqHDM4wrAwNCcxMi4wIk4gMTAzwrAwNicwMC4wIkUYASAB

大家估下係咩黎?

答案聽日開估

巴打知唔知香港邊到起緊牆

唔知

咁已經唔中,起牆好難唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

除左牆,仲有地雷陣,人工河先做到類似既效果
但都無出現

仲有既
強移人口

其他已經唔關香港事

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

但都無出現

仲有既
強移人口

其他已經唔關香港事

心寒

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

但都無出現

仲有既
強移人口

其他已經唔關香港事

心寒

痴撚線中共起集中營
唔係支唔支持5毛講法

但長遠黎睇,如果香港仲維持依種政治社會環境
我認為 香港有機會鎖埋一份
只係明鎖定暗鎖

鎖意思係 自我審查加劇

- CCTVB 同其他本地電視台 電影 拍種類 題材
再進一步萎縮
- 電影上映種類 開始暗中收緊
- 所謂自由市場 可用的網上睇外國劇集軟件
會俾中資收購 或用其他方式合作

所有目的 就係打擊主流媒體 大眾 自由思想

已經進行中啦⋯
哇屌 如果成個北韓咁真係慘

中國大陸在70-80年代時已經鎖國啦!又不是第一次!
哇屌 如果成個北韓咁真係慘

中國大陸在70-80年代時已經鎖國啦!又不是第一次!

只不過打回原形
https://earth.google.com/web/@38.11676076,103.2152928,1494.86285573a,21557.40283769d,35y,-0h,37.24223035t,-0r/data=CjoaOBIyCgAZKVyPwvUIQ0AhZmZmZmbGWUAqHDM4wrAwNCcxMi4wIk4gMTAzwrAwNicwMC4wIkUYASAB

大家估下係咩黎?

答案聽日開估

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到
支持
唔止咁
由幾年前開始講乜尻穿越劇唔准拍
第三者介入戀情唔准有好結果
初初都仲有好多方法避開呢d on9限制
去到近來連上綜藝節目染撚左個髮都俾廣電屌
結果要用後期改返藝人個髮型顏色
最近聽講電視節目唔準有同性戀字眼出現
文革2.0正式開始

竟然

支那國應該大力支持同性戀先係正路wo

獨裁國家例牌對付同性戀
呢d咁liberal既野

唔開同性戀, 點解決男女失衡既問題?
成班毒撚大把精力 無處發洩 寡佬軍發癲起上黎好恐怖

關咩事
唔通開左同性戀多左既男人就會走去搞gay咩
呢d野天生,就算禁佢地都唔會變返鐘意女人

問題係反同
導致基扮直娶老婆
然後生完仔從此唔屌,出去搵真愛
(0仔的話可能直頭娶返黎已經唔屌,因為屌唔到天生唔能夠對女人扯旗)
結果直男娶唔到老婆
同埋造就好多性飢渴既女人

大家估下係咩黎?

答案聽日開估

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

外交部出埋聲,講到明一明
咁都仲睇唔明?

大家估下係咩黎?

答案聽日開估

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

即係點?

大家估下係咩黎?

答案聽日開估

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜
google earth 關中英聯合聲明咩事

唔知

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜

原來你講緊條link
你開左google earth之後
打N 38.07,E 103.1

咁你就見到

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜

原來你講緊條link

咁你就見到

睇唔到
等D支那仔繼續愛國 我哋做乜理

咁諗未on9囉,你估唔會到我地

應該變左另一樣野
不過出到黎都係差唔多

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜

原來你講緊條link

咁你就見到

睇唔到

附近果堆藍色方塊就係

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜

原來你講緊條link

咁你就見到

睇唔到

附近果堆藍色方塊就係

呢堆?

ios睇唔到

咁都仲睇唔明?

中英聯合聲明

講緊乜

原來你講緊條link

咁你就見到

睇唔到

附近果堆藍色方塊就係

呢堆?

係, 唔止咁多, 黎緊介有更多起緊
睇佢個工地範圍咁大, 仲有好幾坐未起
睇來香港命不久矣
睇來香港命不久矣

睇到都覺得驚
神棍話大大一定血洗香港
神棍話大大一定血洗香港

咁香港可以收皮
神棍話大大一定血洗香港

上海 深圳點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞