【窮奢極侈】讀大學讀到我最後身敗名裂 (一)

316 回覆
147 Like 5 Dislike
好可惜
一路好走
真係好可惜,喺呢到寫故最大嘅支持就係留言同正評,見到你開post已經寫定(一)就知道你對呢個故事係有期望。只係覺得post推得較慢有好多原因,而我認為絕對唔係因為唔好睇。始終公子會呢個故事係我睇故多年以嚟數一數二最深刻嘅一個,會繼續留意你個page 期待你嘅新故事
米拿巴
好掛住你呀
高登舊讀者留名
呢個故係以前係高登仲係CD-Rom 既時候最鐘意既一個故
就算有無續集都好,都希望你唔好放棄,畢竟去到人生最低谷既時候,都會有一班讀者想睇你寫既野
高登舊讀者留名
呢個故係以前係高登仲係CD-Rom 既時候最鐘意既一個故
就算有無續集都好,都希望你唔好放棄,畢竟去到人生最低谷既時候,都會有一班讀者想睇你寫既野

唔係,我依家唔係低潮呀
多謝你支持

我會寫新野架喇,放心
米拿巴
好掛住你呀

我愛你添啦
真係好可惜,喺呢到寫故最大嘅支持就係留言同正評,見到你開post已經寫定(一)就知道你對呢個故事係有期望。只係覺得post推得較慢有好多原因,而我認為絕對唔係因為唔好睇。始終公子會呢個故事係我睇故多年以嚟數一數二最深刻嘅一個,會繼續留意你個page 期待你嘅新故事

咁我po舊故,都唔expect會掀起咩熱潮架喇,只係諗住po 一po,有百幾正評就寫落去
都好既,即係提醒我,依家用大學秘密兄弟會依啲題材,已經引唔起大家新鮮感
咪寫其他題材囉

同埋講真,有機會我仍然會想出版依個故事,到時會改寫成一個長既完整版畀大家,希望有嗰一日

多謝你「數一數二」依四個字,兩年來咁多故事,你都話係數一數二,夠架喇
屌而家先睇到個post
巴打唔好放棄呀 好鍾意呢個故

睇我新故啦>>下個故更可愛

睇我舊故啦>>依家落街,地鐵喺灣仔站落,行天橋過會展,依家搞緊一個無咩人知既event,叫書展,行去一號場館,有間出版社叫點子,會有晒我既三本小說賣
米拿
當年喺高登追隨左你好耐
宜家終於有得睇返個故
米拿
當年喺高登追隨左你好耐
宜家終於有得睇返個故

多謝你
老朋友
聽講會喺度寫新,等我
米拿
今日先睇到個post
點知就唔寫
路人瑞
當年以為係張克敲門
精神病人當年已買
好想睇續集
米拿
今日先睇到個post
點知就唔寫
路人瑞
當年以為係張克敲門
精神病人當年已買
好想睇續集

一定唔會係張克架喇,佢真係出一出架咋
本來都plan左靳瑞會喺我再下一個故事都出一出
但由於我轉左去寫電影小說, 就一直無寫到
舊登到而家睇第三次,希望有續集
最難忘係隔幾個comment就有條友問係咪抄公子會套戲,然後米拿覆都覆到躁
第一次睇
呢個故好正
好似冇交代過rick既背景係咩
好想知
舊登到而家睇第三次,希望有續集

睇多次吧

多謝你支持,知道這個或許是較小眾的故事
最難忘係隔幾個comment就有條友問係咪抄公子會套戲,然後米拿覆都覆到躁

好似係
明明我寫既時間仲早過佢上畫
第一次睇
呢個故好正
好似冇交代過rick既背景係咩
好想知

多謝你支持啊
幫手推推同正評,讓更多人看到吧
推推下都過百正評

多謝大家支持,能留下記憶就不枉
如果你有興趣寫續集 就去馬啦
睇頭幾句就記得呢個故
加油呀
睇頭幾句就記得呢個故
加油呀

多謝你仲記得
足夠了
如果你有興趣寫續集 就去馬啦

之前有興趣,但依一刻想寫新的故事
多謝你支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞