求滑鼠推介

154 回覆
4 Like 11 Dislike
我係仲未買 冇時間去試
心水暫時係G pro 但美馬冇白色 香港又好撚搵笨
M65 elite
razer無連點問題 ching搞笑定點?
finalmouse垃圾嚟
淘寶貨質素
Logitech d野易壞
問過Razer未?
淘寶10蚊都好過finalmouse 100倍
用粒錫紙取代adapter再輕啲
滑鼠好睇手型 樓主講下自己手size 同grip style先比到意見
不過gpx 個型一定冇死 只係唔一定會係最合適
G903
聽日去試下先
唔知聖誕有冇優惠呢
fps依家都係得3隻揀姐
Finalmouse Starlight Pro Tenz
Logitech G Pro X Superlight
Razer Viper V2 Pro

第1隻逼人食炒價

gpro x好似某黃金鋪頭有平
MX master 3s用usb receiver得125hz polling rate,bluetooth甚至得90hz,竟然有人推介打機
Logitech用omron switch,你預好快double click。之前我個g pro wireless半年打柴,RMA一個新嘅,翻到黎就double click。你買logitech就準備埋支辣雞同埋吸錫器幫佢換switch。
Razer轉咗optical switch幾代,冇呢個問題。
不過razer舊電差過logitech,同埋宜家個價錢未跌。
其實主要睇grip style,palm同claw用superlight應該幾舒服,我fingertip就覺得佢背脊太高,prefer viper。
美馬Viper V2 Pro特價再減埋25
平過香港買
你識唔識架,最新嗰隻
個人覺得除左click feeling之外仲有好多因素嘅
你打緊個陣都唔會太理個click啦
我去試左應該買G Pro 夠輕
佢地話聖誕冇優惠 最平係依家
折左九百幾 27/11就完
2000fun?
唔係呀Logitech睇
買隻mouse都諗咁耐
Superlight 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞