outer wilds 真係好難玩!!

110 回覆
28 Like 1 Dislike
好好玩喎,interstellar docking 咁好刺激
玩過gta揸直升機 覺得呢啲好簡單
諗緊買唔買 steam 有減
但仲未land到brittle hollow’s lantern
係咪單機game? 想搵D多人玩既生存探索
係單機,同埋唔算係生存探索,係探索解謎,只可以玩一次
仆你個街 水星好恐怖
成日俾舊quantum rock 嚇親
之前去沙星係啲山洞入面已經俾佢嚇親幾次 (唔玩恐怖game )

Btw 玩多幾次 而家已經冇乜暈
有multiplayer mod
但呢隻唔算生存
其實隻game係咪唔洗save 死左重新黎過就會接落去?
識貨。
最記得當初第一下沖入去Giant's Deep呢個氣態行星嗰陣,穿過雲層見到第一眼嗰種震撼,仲有被噴上太空嘅驚訝,同埋搵到方法進入內核嗰種成就感…
仲有好多好多有心思嘅位,不能盡錄。尤其如果你本身有小小天文知識嘅話,會覺得隻Game設計更加神。
呢隻Game真係最值得攞2019 Game of the year。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞