2017 MT/GT 集中討論 (11)

259 回覆
0 Like 0 Dislike

無錯
interview就前一日下晝invite第二日in
offer就今日俾聽朝要答acc唔accept
巴打係今批onboard?

Accept左先 個contract有probation period
一定兩星期前通知就得

好過無呀巴打 祝你好運
但份contract 無寫明賠錢 建議accept佢

想問wing lung graduate associate 人工幾多?

巴打有offer?

唔係 之前唔係有巴打收到咩

有無人send左cv去HKTV,見到岀mt ad,要包括段2分鐘既片
有無人send左cv去HKTV,見到岀mt ad,要包括段2分鐘既片

好高要求
仲要唔知佢幾時執

好高要求
仲要唔知佢幾時執

想問wing lung graduate associate 人工幾多?

巴打有offer?

唔係 之前唔係有巴打收到咩

巴打有offer了? 幾時in架

好高要求
仲要唔知佢幾時執

上市公司

好高要求
仲要唔知佢幾時執

上市公司

比得25-28k你高要求d都正常既
有冇巴絲報左富通gt
南洋又請緊人
係咪有巴絲報過/in過
南洋又請緊人
係咪有巴絲報過/in過

想問下Hactl Operations Trainee係做d咩,係咪其實係做搬貨
係5天定6天工作?我知要返shift
有八大degree唔知報唔報好
有冇巴打in過周大福Mt
non business fg,
而家有乜野mt可以報?
想問下Hactl Operations Trainee係做d咩,係咪其實係做搬貨

你住得近機場?
而家有乜野mt可以報?

你覺得呢😂😢
有人收到g2000 mt second in未
有無人in過如x hotel my
有無人in過如x hotel my

Mt

你住得近機場?

大埔 好似唔太近
而家有乜野mt可以報?

你覺得呢😂😢

其實我都係騎牛搵馬緊
而家有乜野mt可以報?

你覺得呢😂😢

其實我都係騎牛搵馬緊

telecom or property mgt now?
無記錯好似goodwell 定citybase 個post見過你
請問有無人收左 GP electronic sales program offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞