未到20就已經禿咗頭

540 回覆
602 Like 13 Dislike
咁細個甩, 係咪好聰明用腦好勁?
紋頭皮好似好多失敗個案
你個心係想補救 定係等變光頭先。如果想補救就愈早愈好 你甩到得返幾條嘅話只能帶假髮
台灣果個呀
哩家佢d頭髮假嫁
但有啲剪短頭視覺上已經呃到人
fue?微針咁整
每個毛囊醫生取,唔使切頭皮
張圖load 好耐喎
我洗頭個陣,會洗頭水搽完個頭,會望一望隻手,日日都有成廿條會係隻手到

之前都好驚會唔會甩甩下冇晒
佢毛囊未死曬 只係變幼
會唔夠空間植 即係佢塊土地有好多細既樹苗
後面抽出黎健康嘅大樹會唔夠位放去前面
咁父母以前都係仔女嚟嘅姐 冇人想甩頭髮
樓主加油
剃光佢 練大隻 專注其他人生目標
希望你會開心D
仲有人織嘅咩而家
咁難打理
有錢直情植啦
真係天選之人

3年前植左髮,嗰邊話6個月一療程,我食一年就停左一年
然後停藥嗰年好似又轉差緊跟手再食返,準備食到年底12月再停
老豆都係同我講如果有副作用就叫我唔好食

但好彩touch wood冇事,日日有丁打,屌閪冇影響
無頭髮 無辦法
真心
唔係細個唔考慮植髮,係植髮先要趁早植,趁毛囊仲襟用
幫我剪頭髮嗰個阿叔40+,都走去植完比我睇,我先敢搏
不過我同佢唔係去同一間,佢年紀又大d,效果差d

我24歲植,間野好似醫院咁可以留一晚,4人一房,同場有人仲細過我
植唔植到/成功率係取決於你後尾枕有幾多
我植額植頭頂植左4000幾個「單位」,佢地係咁叫,我都唔知叫咩
4萬幾人仔,但黎到依家,我額都冇M返,有輕微移,但冇之前咁嚴重

非打手,廣州做
有人會追蹤你個情況叫你影相比佢睇,佢話我狀態好好叫我返去,我廢事幫佢賣廣告冇返過去
我三十中,呢幾年前額位甩得勁,食藥同噴野都係叫做暫時維持到,但生得少同幼,如果遲下頂唔到索性剷晒佢算
由大概16歲剪頭髮果陣洗完頭個staff同我講頭頂開始有啲疏,去到17歲就髮線慢慢後移,由一開始嘅一個角仔到而家好明顯m額(離眉大概6,7隻手指),加上頭頂好禿

17歲有揾中醫,西醫皮膚科同仁安,就開始食保記,但唔好彩就係我食咗一排開始有負作用所以停咗。有一排因為日日洗頭瞓醒都甩超過二十條(甩唔緊要但生唔返出嚟)就決定剷光佢,純粹呢排想留長少少睇下甩成點

爸爸有地中海,媽咪頭髮稀疏,所以基本上我都幾肯定係遺傳,多謝佢哋無反對我keep住剷光,而家唯有開始做下尖,起碼睇落好少少

可能我啲頭髮反叛期,特登生晒落隻腳果度
你係大J?
唔係
但大j其實幾型

跟大J打扮搞撚掂
此post己完
岩呀。。
如果頭型 ok 未鏟光佢
ah rock都好型呀
操大隻少少,剃光頭,成個the rock咁
見到啲人又織髮又髮片又假髮~
有無介紹係去邊做㗎?
去台灣好似安全d
長官 ,需要身分證嗎?

剷光佢
操大隻啲 都可以型過好多人
係 覺得一嘢光頭仲型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞