有無ching 覺得powerbeats pro 其實都幾好聲?

26 回覆
3 Like 16 Dislike
我岩岩買左airpods pro2 講到幾好幾好
我覺得pbp d 聲又立體 bass 又勁 仲要續航力多撚到癲
各位點睇
利申用左2年半都未壞
係個盒 同埋長戴我無乜壓逼感 都舒服
push
我都用左兩年幾都未壞幾好用,係真係大舊左啲
airpods 係方便同個降燥
但pbp 係表現上我覺得略勝一籌 唔怪得NBA d 球員都仲帶緊
1個盒太大
2 唔放入盒佢會快速放電, 唔識自已熄, 好煩惱
個盒我唔太care 因為耳罩式仲大
點樣自己熄唔明
唔用一定要放返入盒,
唔可以返到屋企掉埋一邊,
第二日返工拎起發現無晒電

有時盒放左公司,唔記得拎返屋企,就要睇住佢無電,iphone 關埋籃芽都係咁
push
攞airpod pro 同pbp 對比…
其中一邊成日差唔到電, 已換beats fit pro
airpods 垃圾黎 遲早降燥又削架啦睇住啦 唔覺有咩特別 咁細粒成日驚跌落地
一開始出買左黑色用,之後入左水打左柴,見佢之後出淺藍色都係買番黎用
巴打平時出街會唔會戴 定淨係做運動先戴?
Beats Fit Pro都唔錯
其實唔錯 但個樣好似小米 同我戴又會甩 所以賣左
我出街都戴,唔驚比叫人簽名果d 截
我係個d 長戴 可以一戴6 7個鐘個d 人所以好撚岩我
其實airpods pro2 d 聲進步左好多 降躁勁 聽唔到人地講乜但有d 壓逼感長用降躁
Powerbeats pro 用左1,2年已經壞左,用一陣跌到50%就話無電。

Beat fit pro 唔夠半年已經脫膠….
你用家問題姐 我仲好cum 用
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞