老婆,你走咗已經兩年,

635 回覆
3171 Like 72 Dislike
真係無辦法要靠時間沖淡,你老婆都唔會想你早日放低過得開心幸福,同埋身邊仲有好多值得你愛既人
某程度上你比樓主可憐好多
你冇老母
你老婆會想見到你有自己人生活得開心 係時候重生
連登咪就係你呢d仆街黑心仔搞到污煙漳氣囉

抵比人屌柒你做連登仔
哇 連登糾察隊咁大個官威
出post都要你過目
樓主似係串緊啲有老婆嘅人,我屌撚柒佢呀柒頭
加油巴打!
我都不斷同自已講
She's gone, and she's never gone.
我諗佢會知嘅

巴打保重
老公我首抽抽到好人家,你都好好生活落去啦,唔洗擔心我

利申:識通靈你老婆同我講
巴打頂住
冇老母都俾你諗到
你老母生你個陣冇生埋個腦?
巴打撐住
唔係講中咗呀嘛撐住呀 你老母都唔想見到你咁
加油
心情差同屋企人朋友講都幫你唔到啲咩,又可能會令佢哋擔心,唔上網講吓佢可以點?

唔係個個死完老婆就去滾,始終人係有感情,放低講就易
係,真係十分十分難
人生好短,做你想做既事
加油
你點會有野講得中 連冇老母你都講得出
小學畢業未
你老婆一定會想你繼續開心生活,偶爾掛住吓佢就足夠,佢希望你第時去到天堂,可以同佢分享你餘生過得有幾精彩! 巴打加油
老實講
我無咩想做
只有狂返工
做到攰就訓覺
希望發夢見到佢
巴打頂住,但係如果你真係睇唔開,
可唔可以幫我同我爺爺講聲我好掛住佢,
叫佢放心,我地有好好咁照顧呀嫲。
但係希望我爺爺可以喺幾十年之後先聽到呢兩句說話。
巴打係咪飲醉咗酒 ? 見你啲字句好似有返咁上下年紀
我媽媽都走左差不多兩年 都係急病走得好急 一朝早仲好精神話要去飲茶 但突然之間就暈底咗 見到佢最後一刻係急症室搶救完上房嗰刻既畫面我呢世都忘記唔到 佢係昏迷咗但我地一家人一邊跟住姑娘推床入房時一邊好大聲叫媽媽頂住 唔好瞓呀 見到佢眼角有淚水流出嚟 嗰刻feel到佢好努力想同我地講野 但就醒唔到 最後媽媽係病房頂咗三日兩晚就走咗 我同媽媽關係麻麻地 但到最後一刻時我都好後悔自己無努力去改善過個關係 子欲養而親不在 後悔莫及 但想講既係巴打你同你太太已經有過一段好好既時間 有好好既回憶 如果冥冥中注定佢係要走既 你地都渡過咗人生中最美好既時刻 希望你咪做傻事 佢都唔想見到你咁樣 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞