ES NQ 期貨討論 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Future
到13000都可以加貨,終有一日會贏,不過要加遠少少既期貨,到期就pk啦
記住要問自己見底未!未就加!叫人做牛軍既會害死人,我都忍唔到呢種人
熊軍應承我
一齊捱到下星期四
信咗SH淡倉 諗住下年食和牛
結果季結斬咗我
都幾撚好笑
3720咪話走曬 上番黎比我沽咪幾好

另外串我唔緊要呀 到時唔好做淡喎
鞭你屍個陣唔好潛水喎
係咁先 下星期四見 煙花真係好睇
克己大哥話睇50年
克己大哥依家熊定牛先?
定係做咗灰姑娘?
入黎是為了觀戰
講左幾次
我唔係個個乜鳩克己於股壇
不過講幾多次你地都係唔會信 一味jer撚住
繼續講 無問題 見一個block一個
咁撚樣對d小夥伴
克己老師
我知邊個係支牛克己,果陣都睇過佢,
但點解你地咁肯定剩女巴係佢既?
又入黎搞事,咁撚得閒
變咗財經區花生討論區
*台
明明隔離都有個,係都要入黎搞事
講返股市,今朝頂唔順走左一注淡倉,
之前炒期profit無左一半,
唔識轉身係今次死亡原因
算啦 班人唔講道理都唔係第一日嘅事
得啖笑 都係一樣block左當空氣處理
個名一樣嘅 仲唔係佢?
唔緊要啦,講返股,
你琴日止賺淡倉靚trade
我仲諗緊聽晚出飛龍前減唔減d淡倉
琴晚3793入左少少put
慢慢等下

師兄,之前好似記得你話有3注淡倉,但個市插到3585後反彈,我覆你‘咪食一注先 起碼保住部分盈利 心理壓力好啲 之後相對容易操作

我自己就炒sqqq,之前標普跌到365x時,sqqq大約均價 56.x就走左85%貨 起碼食左喱轉跌浪先,而家仲有60股free貨,唔怕俾人夾

3600 3400都係大位,大家都係賭佢 想佢穿3600 再到3400,故仔就係咁諗咁幻想,現實係咪咁無人知,個個都想賺到最盡 但同時心理壓力好大。始終都係果句,熊市係蝕小保本當贏,有賺係 bonus,只係食魚身都夠 食埋成條魚難度好高 自己都要睇下有無能力

嚟緊真係夾上3950-4000,再重貨加番sqqq,假設雙底3600見底 我可以賺多轉;真係落3400 仲好。唔好諗太多故事,睇住自己profit 操作,你知道大戶機構投資者想點做,你就係大戶唔係散戶啦

我貪心到星期一加到4注,
所以今朝走左1注先,
成日諗住想食盡個跌浪,
結果自己比人食左一大半
老實講 3600仲加淡倉真心癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞