望住啲人撈偏撈到風山水起真係好心up

530 回覆
1791 Like 60 Dislike
同意 佢哋好似講到一加入黑社會/肯撈偏就發達咁
你知唔知打50/100嘅poker 一晩抽緊幾多錢?
唔講poker 我講麻雀 一枱50/100閑閑哋抽2-3千一晩
唔係淨係計風險咁簡單
根本就係
可能做律師做Criminal都會識得多㗎
又或者喺大排檔做侍應嗰度好多黑社會去都會識到㗎

Btw 非法賭檔不嬲都有
仲要應該好多區都會有
佢哋報應未到啫
我有導佢咩,我冇喎,根本就係佢哋自己衰,根本就係佢哋自己衰
agger
上完庭罰錢就咩事都冇
唔係全部都特登交數 係有返咁上下經驗,級數同能力嘅人會唔會親自落場做?
撇除交數 俾人拉嘅有10個有10個都係夥計嚟
你估咁撚易?人哋憑咩去你度賭
大把撈偏都唔害人啦,like 外圍and 黃色事業,滿足人類慾望啫

利申 正當人家
點解唔係加入佢哋
黃子華魚蛋論
有時窮唔係冇原因
唔會拉到架 最多冚檔
佢地會昆d學生或者等錢洗嘅人去做dealer
有咩事係個dealer食哂
如果平時會橫過馬路就照做啦
做生意講供求,有人買咪有人賣囉,我冇賣廣告冇做宣傳喎
Dealer係派牌姐 食晒嗰個叫keeper
其實撈偏嚟講 睇你點睇
如果係走私 令消費者可以用低啲嘅價錢買到心儀嘅貨品 都算係幫到人
咁啲長官都搵好多,你又羨唔羨慕
我所知好多場個keeper都會落埋場玩扮客
到比人冚檔係用客人身分比人捉
Keeper 食曬 不過都好難啦屌 你要放蛇先證明到
唔會 用客人身份俾人捉 咁邊個係負責人呢?
賭檔嗰啲就通常搵露宿者 俾個地方佢哋瞓
好鐘意香港唔係鬼上身都講唔出
咁做撈偏係高風險行業,高風險就會高回報非常合理。撈偏撈到計時薪50一個鐘邊有人做?
另外,有賺到錢,但係又唔溝女又唔拎去洗,你對品格嘅追求真係咁嚴格?
我搵得都有~50k
個同事學歷得中五做撚死先得~20k
但佢搵到個賺到錢既老公
日日講唔係名牌袋唔買唔係靚野唔食
我做撚死得層爛鬼平價私樓佢就住層九百幾萬既
成日暗示我人工低 我屌你做死先得20k 都要比人暗串
你話心唔心up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞