TG活動吹水扮工谷(TG Game bot,飯聚,玩!)

17 回覆
2 Like 2 Dislike
個谷開左2年啦!我又繼續幫admin手招人
多啲上水就更歡迎陪下冗員如我扮工啦 星期一好悶啊!!!

想傾下計又得、玩下狼(主要係tg bot狼)又得、玩其他遊戲bot都得、打機又得!
一齊打發時間啦

間唔中有啲飯聚/boardgame聚
有時想食啲餐廳or某啲活動eg攀石獨木舟嗰啲 未必咁易約到朋友去 可以問下谷友們有冇興趣組個團!
另外不時有谷友會有狼人殺團/劇本殺團 有興趣可以聯絡相關谷友

如果你唔出聚都ok的入面都有啲谷友未見過男定女都唔知 當然大家會邀請你出下黎識多啲

花少少時間填個form睇下啱唔啱傾啦 唔啱咪quit
啱嘅話就識到一班朋友了 18區谷友都有 英國加拿大谷友都有!

注意間唔中會清下潛水員

有意就填googleform啦
留意privacy setting 好多人想加都加唔到

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPGb0bPHqdi7q_dVUSKU17FwQ-bJl4ZM6eXyUUDY_3Cjk_-Q/viewform
推!
禁左唔推po回覆 再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞