大家返學年代有咩事令你覺得好尷尬?

17 回覆
19 Like 1 Dislike
小學嗰時第一次上台參加話劇比賽
未到我出場嘅時候唔知點解喺台前來回行咗一轉
又係咁行出台前裝前面嗰個做完未
結果返到課室俾miss話

到高中參加行山團去東龍島 本來三家村碼頭等
我就on9到以為係大埔三門仔 咁就入咗去
到咗三門仔村個碼頭 去到當然乜人都唔見
嗰時仲打電話問喺邊 點知佢哋話到晒
差啲講咗去錯地方
好彩即刻扮病話去唔到
學校有幢building 每層都咋係有一個殘廁,即係男女共用,而個殘廁既位置係有少少奇怪,基本上廁所門開左,個層既走廊都會睇到廁所入面。

有次有個女同學用緊洗手間既時候唔記得鎖門,開門見到佢換緊M巾,個陣係小息,有唔小同學係走廊。
小一時 成日俾人話似女仔
有一日 上上下堂 我舉手 攝起的水啲頭髮 問老師我似唔似女仔
老師&全班呆左 心諗做嘜鳩呀
老師記好敷衍咁講 似似似 你坐返低
諗起都想搵窿捐
叫咗個女同學去自己屋企打機
打打吓扑埋野第二日諗返少少衝動搞到面阻阻
瀨屎瀨尿放屁
幼稚園聖誕本來上堂合唱,唔知點解排錯左入跳舞條隊,上到台見大家一齊跳舞完全唔知咩事唯有跟住跳咁,好似又無比人發現
已經遠到唔清楚係真事定發夢
小學?
撞到一個Miss同一個學生拍拖
幫大家答
試過嗌老師叫錯媽咪
喺班group同全班講話自己啱啱打完丁
願聞其詳 請詳細講你見到嘅野同對方嘅反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞