英格蘭世界盃排咩陣好??

136 回覆
5 Like 51 Dislike
Ben White呢
Foden Kane Saka
Grealish
Jude Rice
是撚但
Taa廢到閪咁 出脆皮都唔撚出佢啦
一定係行返舊路5後,中場以防守為主,前面Kane Sterling搞掂
脆皮有埋罰球
4後衛中堅 tomori + stones/ben white

中場雙防中 kp + rice
前鋒用kane + Sterling

其實Toney, Abraham都踢得幾好,但好難唔用kane
Sterling Kane Foden
Chilwell Bellingham Rice James
Stones Tomori Walker
Pickford
D.Henderson
walker Dier Stones
James Rice Shaw
Mount Bellingham Foden
Kane

其實咁排應該最好
三中堅五右閘 其他是但
walker踢唔到雙中堅
Agree
冇一個做到大佬 lead 住條防線
打4後衛 2中堅 等死
邊只5右閘
1.阿奴
2.雲比
3.占士
4.查比亞
5.獲加
6.林迪
7.麥斯艾朗斯
8.利華文圖
9.卡殊

全部都唔差,尤其卡殊最被低估
Sterling Kane saka
Foden/mount
Rice. Philips/ Bellingham
Chilwel tomori/ tarkowski stones walker/ tripper
Ramsdale

後備Toney 我覺得會成為後備殺手
人地波蘭
Chilwell個正選位好似俾古古忍亞搶左wow
因為james仲勁
James 間唔中就發瘟 輸12 碼,tripper 近態 作用真係第一,死球都叫左糊一半, 我自己覺得tripper / walker / James / taa (taa 冇左鬥心好失望)而且我覺得應該推上右中場 而唔係右閘,佢防守真係英冠水平
shaw kane james
chilwell dier rice trippier
stones maguire walker
pickford

反正南閘都唔識教進攻
放哂所有後衛算啦
kane係契仔兼隊長 唯一例外
-----------丁力-kane------------
-------------foden---------------
--------Rice-------比寧含--------
查比亞-stones-麥龜-wlaker-james
---------------藍絲---------------

呢個最正路
係麥龜個位要諗諗
本身佢係等南閘選佢架
佢可以代表英格蘭國家隊
係南閘on9 唔撚揀,11月先選擇代表波蘭
點都輪唔到卡殊啦
雲比哩啲垃圾都叫唔差
放心 東尼只會用嚟射碼
其他時間點換修狗都只會換用開嗰3 4個
卡殊同林迪已經知自己無機會轉咗國籍
雲比沙卡可能下個
其實講嚟講去都係嗰4個爭位
獲加我估踢埋今屆世界盃都可以退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞