求教 如果喺地鐵比女屈偷拍 或 摸 可以點拆?

39 回覆
14 Like 3 Dislike
好似最好就係叫旁邊啲人嚟check但比人屈摸點拆?
果日我如常8點幾搭地鐵番工。
其實我份工根本唔駛咁早番,我咁早番係因為貪佢人多,見到d靚女可以逼埋去抽水。
果日我離遠就見到一個著住小背心、短裙既女仔,咁我就梗係急急腳咁走埋去啦。
點知當我準備佔據有利位置既時候,有個男仔以極快既身法攝左我個位。
佢攝左我個位之後,仲拎過黎啤一啤我,同我交換左個眼神。
佢用眼神同我講︰搵食行遠d啦!
我心諗︰今朝真係唔好彩,遇到行家爭食,呢程車白坐喇。

正當我考慮緊要唔要響下個站落車搵過第二個獵物既時候,我見到行家食得好滋味,成隻手high哂落個女仔個胸度,仲隨住列車既震盪輕輕咁擺動。
而個女仔就露出驚恐既表情,擺明係唔敢出聲果隻,根據我既經驗,呢type既女仔可以好放心咁食。
當然行家亦都知道呢點,如果唔係佢唔會咁放肆。

響呢個時候,我突然靈機一觸,用口型問個女仔︰係咪非禮?
佢輕輕咁點左一下頭。
我即刻捉住行家隻手,喝佢︰喂!你做咩呀?
佢望一望我,露出驚愕既神色。
我用眼神同佢講︰同我爭食?你都未死過。呢舖你仲唔斷正?哈哈哈!
我好正義咁問個女仔︰佢係咪非禮你?
個女仔唔出聲,點一點頭,d眼淚係咁流出黎。真係惹人憐愛呀陰公。

個男仔失去左常性,係咁用粗口鬧個女仔。又話佢癡線,又話佢樣衰,做雞都唔屌云云。
我心中暗笑︰你覺得佢咁差就唔好同我爭食啦!
個女仔好驚,捉住我手臂喱左響我後面。咁我就梗係好正義咁企響佢前面保護佢啦。
同一時間,有人已經用對講機同車長講左有人非禮。
停車之後,有幾個男人同我一齊夾手夾腳捉住個男仔。然後員警到左,又要落口供,又要上庭果d就唔多講喇。

之後,個女仔請我食飯。我好順利咁同左佢一齊。

唔到一個月,我已經攞正牌,可以盡情咁摣佢果對,我響地鐵已經好想摣既波。
當我地第一次做愛既時候,我有一種好奇妙既感覺。
我一邊抽插,一邊沉思。
啪、啪、啪、啪、啪...
唔知個男仔依家係咪響赤柱俾人屌緊菊花呢?
如果果日個男仔攝唔到我個位,依家撲緊野果個可能係佢
一諗到呢度,我就覺得好唏噓。
啪、啪、啪、啪、啪...
每一下啪啪聲都好沉重,仿佛係個男仔對我既控訴。
跑冇用架,好似之前影狗個肥仔,俾人屈完諗住跑走,結果即刻被狗公用武力㩒低,受完傷仲要被人唱如果唔係心虛做乜走
講真都俾佢屈
不如渣佢多兩野
大叫冇做過

你氣勢大過佢就贏咗
金城武咁樣 大家都會相信係誤會
動漫細哨咁樣 你都係洗定8月15坐終身
一跑即係同認罪無分別
比臭西屈非禮你只可以用氣勢屌到佢懷疑自己係咪錯先可以甩到身
呢個正解
好似精神病人咁上手翹向後面然後綁住咁搭地鐵
10. 郭資深大律師陳詞指從香港鐵路所提供的資料可見,在案發當日,PW1在08:41在佐敦地鐵站入閘,而在 08:52 在中環站離開。在同日上訴人的八達通卡資料顯示,他在 08:57 在佐敦地鐵站入閘而在 09:08 在中環站出閘。因此,PW1在車廂內被非禮時,上訴人還未在佐敦地鐵站入閘。

cls
走唔到都冇計 無辦法中既辦法 唔係個個咁好彩有CAM/絕對證據證明到你冇做到 條女話你有就有
你睇下日本就知 入罪率高到傻 有個老師比人屈搞左好多年 好彩有CAM同搵到專家幫手 最終證明到冇事 但已經時間金錢名聲浪費哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞