買禮物俾男仔budget 10-20k 想佢覺得感動 請出招

302 回覆
3 Like 160 Dislike
其實你幫人開post代表你移左民?打飛機打少陣好冇?我淨係記得你條柒頭揸住5舊叫人入天水圍揾你其他乜都唔知不過你條廢物都冇撚用架喇,帶埋老豆老母早死早著啦天水圍白卡廢物代人開post就以為自己出左國,咪同老鳳條垃圾一樣話自己係日本結果俾人捉鳩左
老救學人講移民笑撚到我
事源係咁嘅,我人在國外,on99想買野,見咁啱有個朋友差我幾千蚊就嗌佢入住先,就拜託左個係香港嘅朋友幫我轉數快入錢俾人,咁我個朋友就係今日下午大約5點零鐘經支付寶轉左錢俾佢,然後我朋友就手快快就係支付寶個apps到禁左即時轉帳,冇禁返fps,過左數之後條友話佢冇支付寶,轉頭裝返check好就會交收。我fd試過whatsapp佢,俾佢block埋。對話紀錄因為我同佢係用tg嘅原因都俾佢洗埋。

咁點解話佢扮黃呢,就事源一開始,因為我payme個fps限左一個月2000,我就同佢講有個fd呢幾日會還錢俾我,我話我會叫我朋友入俾佢,佢話好問我幾時,我就話答唔實,因為我fd之前奶野有官司係身,呢期d時間唔係好靈活,佢就話手足喎,之後傾多幾句就鬆懈左。

以下係條友個人資料,有d眼訓打到一舊舊,請見諒。
名:lewis chung
相:

電話:51778301
過數紀錄

我嘅目的只係想提下大家,而家真係好多人扮黃揾食。

如果又用支那寶買禮物嘅話, 小心啲啊樓豬
畀我踢爆你去到外國仲要用支那寶(仲要畀人呃錢), 你睇你嬲撚到

如果我出到信加手寫連登AC名, 你係咪同我道歉啊傻柒炒車cctoy?
俾我講中即刻hang機你唔去屌下mirror班fans?btw,對住窗舉個二影張相,我就信你有本事移民喇冇就躝返去洗池,啲客要落黎游水喇
點解要同你道歉唔好意思,你條柒頭cctoy出哂名永遠記得你好撚威咁揸住500叫人黎揾你笑到我仆街,仲要係天水圍呢啲垃圾地方
plash speed 5
思覺失調白卡cctoy樓主炒車實錄:
1. 身處外國, 用支那寶畀錢, 畀人呃咗
2. 老屈我住公屋, 其實唔係
3. 老屈我住天水圍 (其實係屯門) - 話埋你知啦, 我之前喺香港住置樂花園啊柒頭皮
4. 老屈我未移民, 但係唔敢同我開賭盤

喂, 話埋你知, 我而家喺溫哥華啊, 你是但搵個mall或者景點, 然後我去打卡畀你睇啊傻柒炒車cctoy
用android 可以fake location,一係我地約下個月十一號多倫多downtown等?不過你條垃圾應該都係縮架喇,俾心機洗池啦
成個連登大把人用支那寶,唔見你屌佢地真係少廢,原來要揀人黎屌
.....手寫連登名加影相打卡點fake location? 你個腦漏撚咗喺你老母個閪入面?

btw帶埋你個雜種野仔阿哥嚟溫哥華唔好? 戇鳩鳩
而家你叫我prove我要住外國咋嘛, 點解一定要我去多倫多?
用2K book 晚四~五星酒店俾佢包埋生蠔buffet晚餐,
再搵兩個各4K 既酒店G (一個陀地,一個俄妹)包過夜俾佢玩一皇兩后,
然後再用10K 搵個攝影師幫佢全程4K片拍低留念(要女攝影師),
我包佢感動到會同你講係呢世最開心既生日。
傻閪弱智白卡cctoy樓主用支那寶畀人呃錢, 而家想用臭蟲論幫自己開脫

咁學你話齋, 成個連登大把人做救生員,唔見你屌佢地真係少廢,原來要揀人黎屌

最重要一樣嘢係, 我做救生員賺錢起碼心安理得, 你就用支那寶紅企, 高下立見啦傻鳩
你有咩資格屌國務院fans台鏡粉?
你而家對住窗影張相連埋你個柒名咪得囉洗乜搞咁多野一開始都叫左你隻垃圾對住窗舉個二影張相啦,係就快啦咪撚講咁多廢話,有圖我即同你道歉又點話姐,你冇呀嘛但係同埋講真,叫人係外國影張相有幾撚難姐
班老救冇扮移民呀嘛得你條撚樣扮緊咋,你出機票我和揾你有幾閑姐,你上次叫人黎天水圍揾你都俾500人啦,一係咁喇,你俾500港幣我,我自己買機票黎揾你,好冇?
叫到朋友幫你影相未
買張日本來回機票,支持振興日本經濟
佢啱啱先日本返黎
貼埋錢溝仔
樓主賤種黎
親大佬叫溝仔?同埋10-20k呢個筆直好多咩?
仲未有fd幫你影到相呀?咁我訓先,少攰
有條毒撚為左三千扮黃呃人 電話51778301
https://lih.kg/1933707

佢未必係賤種,但係一定係傻閪
人在外國都要用支那寶仲要畀人呃錢

唔好笠水扮瞓啊,呢招好撚老土
影到:搵朋友幫手影
影唔到:冇朋友肯幫手

樓豬啲cctoy白卡味濃撚到
上面有啦傻閪
呢啲車牌淘寶都有喎都係嗰句,連埋張紙對窗影張相,睇到個境咪知咩事囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞